Σε πολιτική και θεσμική “καραντίνα” η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας

Μέρα με τη μέρα η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας χάνει κάθε δυνατότητα παρέμβασης στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας. Ούτε στις συνεντεύξεις τύπου, πλέον, δεν μπορεί να εκπροσωπήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου και το Νομό. Στο διοικητήριο και πάλι την Τετάρτη ο Π. Τατούλης.

Σε ασφυκτικό πολιτικό κλοιό βρίσκεται, πλέον, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, καθώς όσο περνούν οι μέρες χάνει κάθε δυνατότητα πολιτικής και διοικητικής παρέμβασης στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Ούτε στις συνεντεύξεις

Η πολιτική απομόνωση, στην οποία έχει περιέλθει η κα αντιπεριφερειάρχης, διεφάνη σήμερα σε όλο της το μεγαλείο. Συγκεκριμένα, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας δεν εμφανίστηκε, καν, σε συνέντευξη τύπου που αφορούσε αθλητική εκδήλωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, την οποία συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στη συνέντευξη, αντί της κας αντιπεριφερειάρχη, παρευρέθηκε η περιφερειακή σύμβουλος, Αντωνία Μπούζα, η οποία διευκρίνισε ότι παρίσταται ως εκπρόσωπος του κ. Τατούλη, της περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Η συγκεκριμένη αναφορά της κας Μπούζα, έκανε πιο …ηχηρή την απουσία της κας αντιπεριφερειάρχη, η οποία είχε αποχωρήσει από το γραφείο της μόλις λίγα λεπτά πριν την έναρξη της συνέντευξης. 

Ούτε στις συνεντεύξεις τύπου δεν παρευρίσκεται, πλέον, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, καθώς σε αυτές την Π.Ε. Μεσσηνίας την εκπροσωπεί η κα Μπούζα (φωτογραφία από τη σημερινή συνέντευξη τύπου του Συλλόγου Δρομέων Υγείας): 

 

Οι υπηρεσιακοί παράγοντες

Την ίδια στιγμή, η κα αντιπεριφερειάρχης φαίνεται ότι ημέρα με την ημέρα χάνει κάθε έρεισμα που διέθετε και στο διοικητικό μηχανισμό της περιφέρειας Πελοποννήσου. Μάλιστα, στις συσκέψεις, στις οποίες συμμετέχουν υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, πλέον, αναφέρονται δυσλειτουργίες της Ενότητας, οι οποίες μέχρι σήμερα δεν ήταν γνωστές. Συγκεκριμένα, υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Μεσσηνίας θέτουν ανοιχτά ζητήματα που δείχνουν ότι οι σχέσεις μεταξύ πολιτικής ηγεσίας της Π.Ε. Μεσσηνίας και υπαλλήλων ήταν διαταραγμένες εδώ και πολλούς μήνες.

Ερμητικά κλειστό είναι τις περισσότερες ώρες το γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας: 

Στην Καλαμάτα την Τετάρτη ο Τατούλης

Πλέον, την ευθύνη της διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας της Μεσσηνίας την έχει αναλάβει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης. Έτσι, ο κ. Περιφερειάρχης θα βρεθεί στο διοικητήριο της Καλαμάτας και αύριο, Τετάρτη, προκειμένου να συντονίσει τις υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας, καθώς θέλει να έχει τον έλεγχο όλων των ζητημάτων που αφορούν το Νομό. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες μέρες ο κ. Τατούλης θα αποκτήσει και το δικό του γραφείο στο Διοικητήριο, σε …εμβληματικό χώρο του κτιρίου. 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και επίσημα υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας ο Παναγιώτης Τζαβάρας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παράδοση άνευ όρων του Ολυμπιακού στην Ζαλγκίρις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Τατούλης: Ο κ.Νίκας ευρισκόμενος σε πολιτική ανασφάλεια, αφού όλοι τρέχουν να βρουν τον αντικαταστάτη του, προσπαθεί να διασώσει την πολιτική υστεροφημία του

Σκληρή κριτική στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, ασκεί με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα

Ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο με φόντο την πλατεία των Φιλιατρών: «Βαριές» εκφράσεις του δημάρχου Τριφυλίας – Επιμένει ο Νίκας παρότι έχασε στην ψηφοφορία

Εκφράσεις που υπερβαίνουν τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης, κατά τη