Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνεργασία του Π. Τατούλη με τον Γ. Τσώνη για σημαντικά έργα του δήμου Μεσσήνης

Ευρεία σύσκεψη για σημαντικά ζητήματα του δήμου Μεσσήνης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο διοικητήριο. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, η αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκου, η συντονίστρια έργου της Μεσσηνίας, Αντωνία Μπούζα, η αντιδήμαρχος Μεσσήνης, Γεωργία Παναγοπούλου, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη.

Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος σημαντικά ζητήματα του δήμου Μεσσήνης με κυρίαρχο αυτό της προστασίας των ακτών στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα. Όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση η μελέτη του έργου θα είναι έτοιμη έως το φθινόπωρο, προκειμένου να ξεκινήσει το έργο. Παράλληλα, συζητήθηκαν και άλλα θέματα: Το αρδευτικό του Τρικόρφου, η ύδρευση της Μεσσήνης, το αποχετευτικό του Πεταλιδίου, ζητήματα που αφορούν το οδικό δίκτυο της περιοχής και, κυρίως, το αγροτικό δίκτυο. Στην ίδια συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά ζητήματα που συνδέονται με την αγροτική παραγωγή όπως το αρδευτικό δίκτυο της περιοχής, τα φράγματα, καθώς και οι προοπτικές αναδιάρθρωσης της καλλιέργειας του σύκου.

Ικανοποίηση Τσώνη

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία Τατούλη να διεξαχθεί μια μεγάλη σύσκεψη για το δήμο της Μεσσήνης. «Είμαι ευτυχής και χαρούμενος. Θέλω να πω ευχαριστώ για την κατανόηση που έδειξε για όλα μας τα προβλήματα, τα οποία γνωρίζει όσο κανείς άλλος. Είμαστε σε αναμονή σημαντικών αποφάσεων για την επίλυση χρόνιων ζητημάτων» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσώνης.

«Η συνεργασία δίνει λύσεις»

Στη συνεργασία που είχε με το δήμαρχο Μεσσήνης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τατούλης. «Η συνεργασία που έχουμε επιβάλει, πλέον, ως μοντέλο στην Πελοπόννησο, δίνει της καλύτερες λύσεις στα μεγάλα μας προβλήματα. Χαίρομαι γιατί η περιφέρειά μας πρωτοστατεί, με τη συνεργασία δημάρχων και δημοτικών αρχών, σε έργα και βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Ο δήμος της Μεσσήνης έχει μεγάλη επιρροή και επίδραση στα δεδομένα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας» ανέφερε ο κ. Τατούλης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ