Συνδυασμός εμπειρίας και ανανέωσης η νέα Ν.Ε. Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής

12 Μαΐου 2018

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία για την σύσταση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στη Ν.Ε. Θα συμμετάσχουν 13 μέλη και θα εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις του νέου φορέα. ‘Oπως σημειώνουν στελέχη του Κινήματος η νέα Νομαρχιακή της Μεσσηνίας θα αποτελείται από έμπειρα και δοκιμασμένα στελέχη, αλλά και από νέους. Μάλιστα, χρέη γραμματέα της Ν.Ε. αναμένεται να αναλάβει σημαντικό στέλεχος του χώρου, το οποίο διαθέτει και την απαραίτητη εμπειρία, αλλά μπορεί και να ενώσει τις δυνάμεις που απαρτίζουν τον νέο φορέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει ορίσει υπεύθυνους για της διαδικασίες συγκρότησης των ΝΕ μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Την ευθύνη για τη συγκρότηση της Ν.Ε. Μεσσηνίας έχει αναλάβει ο Τάσος Αποστολόπουλος (μέλος της Κεντρικής Επιτροπής), ο οποίος διαθέτει την εμπειρία να διαχειριστεί ευαίσθητες εσωκομματικές διαδικασίες, ενώ την Ν.Ε. Λακωνίας την έχει αναλάβει ο Μενέλαος Γερονικολός, επίσης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στις κάλπες η ΝΔ για την ανάδειξη νέων τοπικών οργάνων – 2630 ψηφίζουν στη Μεσσηνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η …στήριξη της Κυριακοπούλου στον Π. Μαντά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης