Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σαμαράς εναντίον όλων στη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας (τα πρώτα αποτελέσματα)

Περισσότερα από 2.000 μέλη της ΝΔ προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. «Στοίχημα» για τον Αντώνη Σαμαρά η επικράτηση της Ν. Κυριακοπούλου. Τα ανεπίσημα αποτελέσματα. Συνεχής ενημέρωση.

Ικανοποιητική κρίνεται η συμμετοχή των μελών της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία για την ανάδειξη νέων τοπικών οργάνων (ΝΟΔΕ – Δημοτικές Οργανώσεις). Σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία στις κάλπες προσήλθαν περίπου 2.000 μέλη, προκειμένου να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές διαδικασίες.

Το στοίχημα Σαμαρά

Η εκλογική διαδικασία στη Μεσσηνία έχει ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι το μπλοκ Σαμαρά έχει στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα της Νατάσας Κυριακοπούλου για τη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. Αντιθέτως, τα υπόλοιπα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ στο Νομό, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, στήριξαν την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Τζαβάρα. Ως εκ τούτου το αποτέλεσμα στη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας θα δείξει, με ο,τι αυτό συνεπάγεται, αν τελικά υπερίσχυσε η «γραμμή» Σαμαρά ή αν οι υπόλοιπες «γαλάζιες» δυνάμεις κατάφεραν να την «σπάσουν».

Τα πρώτα αποτελέσματα

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα η κα Κυριακοπούλου φαίνεται να προηγείται σε τρεις δήμους και ο κ. Τζαβάρας σε έναν. Συγκεκριμένα, η κα Κυριακοπούλου προηγείται στο δήμο Οιχαλίας (75-36), στο δήμο Δυτικής Μάνης (47-4) και στο δήμου Πύλου – Νέστορος (89-44). Αντιθέτως, ο κ. Τζαβάρας προηγείται στο δήμο Τριφυλίας (151-99)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ