Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΟΔΕ Μεσσηνίας: Νίκη του Αντώνη Σαμαρά με …σκιές – Εκρηκτική η επόμενη ημέρα

Νίκη της εκλεκτής του πρώην Πρωθυπουργού, Νατάσας Κυριακοπούλου, στις εκλογές για τη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. Σημαντική δυναμική του Παναγιώτη Τζαβάρα. Εκρηκτική η επόμενη ημέρα στο στρατόπεδο του Αντώνη Σαμαρά, καθώς η νίκη συνοδεύτηκε με απώλειες. Στο στόχαστρο της κριτικής Μαντάς – Αλειφέρη. Τα ανεπίσημα αποτελέσματα. 

Η Νατάσα Κυριακοπούλου φαίνεται ότι κερδίζει τις εσωκομματικές εκλογές στη Μεσσηνία, σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα. Ωστόσο, η νίκη της κας Κυριακοπούλου κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν, καθώς -παρά το γεγονός ότι διέθετε την απόλυτη στήριξη του Αντ. Σαμαρά- ο Παναγιώτης Τζαβάρας απέδειξε ότι διαθέτει σημαντική δυναμική. 

Η επόμενη ημέρα

Πλέον, η προσοχή όλων στρέφεται στην επόμενη μέρα και στις ισορροπίες που διαμορφώνονται στο εσωτερικό του στρατοπέδου του Αντώνη Σαμαρά, καθώς προκύπτει ξεκάθαρα ότι «γαλάζια» στελέχη, τα οποία έχουν ταυτιστεί μαζί του, δεν ακολούθησαν τη «γραμμή» του (Περικλής Μαντάς). Επιπλέον, αποδείχθηκε ότι όσοι επιχείρησαν να ταυτίσουν την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, με τον κ. Σαμαρά μάλλον ατύχησαν, καθώς αυτή η σύνδεση δεν φαίνεται να βοήθησε τον πρώην Πρωθυπουργό. 

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, τις επόμενες μέρες αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις στο μπλοκ του πρώην πρωθυπουργού με αρκετά στελέχη της ΝΔ να εισηγούνται την καρατόμηση όσων θεωρούν ότι εξέθεσαν τον Αντώνη Σαμαρά στη Μεσσηνία. 

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα

Δήμος Καλαμάτας: Κυριακοπούλου (549) – Τζαβάρας (511)

Δήμος Μεσσήνης: Κυριακοπούλου (236 ) – Τζαβάρας (149) *Απομένει η καταμέτρηση ελάχιστων ψηφοδελτίων 

Δήμος Δυτικής Μάνης: Κυριακοπούλου (47) – Τζαβάρας (4)

Δήμος Τριφυλίας: Κυριακοπούλου (99) – Τζαβάρας (151)

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Κυριακοπούλου (89) – Τζαβάρας (44)

Δήμος Οιχαλίας: Κυριακοπούλου (75) – Τζαβάρας (36)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ