Μεσσηνία: Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ για τον τομέα της υγείας

/

Επίσημα στοιχεία που αφορούν τη λειτουργία του ΠΕΔΥ( Κέντρου Υγείας Αστικού τύπου) Καλαμάτας δίνει στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, απαντώντας σε ισχυρισμούς στελέχους του ΚΚΕ, που είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Εκτός από τα στοιχεία που δίνονται στη δημοσιότητα η ανακοίνωση της Επιτροπής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας έχει σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά. “Είμαστε ευχαριστημένοι; Όχι.” σημειώνεται στην ανακοίνωση και προστίθεται: “Οι προσπάθειες βελτίωσης της πρωτοβάθμιας υγείας θα συνεχιστούν και θα ενταθούν με την πλήρη λειτουργία των ΤΟΜΥ. Η οργάνωση της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας περίθαλψης που περιέχεται στον πρώτο νόμο για το ΕΣΥ το 1983 ουσιαστικά ξεκίνησε τώρα από το μηδέν. Ευτυχώς η ίδια η γραμματέας παραδέχεται στην επιστολή της ότι τα προβλήματα που κληρονόμησε η κυβέρνηση και στον χώρο της υγείας ήταν “ωκεανός””.

Ενώ καταλήγει: “Θα περιμέναμε από ένα κόμμα που στηρίζει απόλυτα τον δημόσιο χαρακτήρα της υγείας και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης να εκτιμήσει την προσπάθειά μας και να σταθεί αρωγός στην καλύτερη και ταχύτερη εφαρμογή της, χωρίς μικροπολιτικές στείρες αντιπαραθέσεις”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Π. Νίκας: Σύντομα οι ανακοινώσεις για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αποζημιώσεις 800 χιλιάδων ευρώ στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πλημμύρες στη Μεσσηνία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ