35 συλλήψεις στη Μεσσηνία – Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε Καλαμάτα, Μεσσήνη και Τριφυλία

/

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε χθες.

Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν: Τέσσερις Έλληνες και ένας αλλοδαπός για ναρκωτικά. Ένας Έλληνας κι ένας αλλοδαπός για καταδικαστικά έγγραφα. Τρεις Έλληνες για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας. Έξι Έλληνες κι ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Δεκαοκτώ αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επίσης, εξιχνιάστηκαν οι εξής υποθέσεις: Από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, μια κλοπή σε βάρος Έλληνα, που είχε γίνει την 9.5.2018, στη Μεσσήνη. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μιας 22χρονης ημεδαπής, για κλοπή, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς της.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, κλοπή σε πρατήριο υγρών καυσίμων, που είχε γίνει την 5.5.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων, ηλικίας 29 και 44 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, κλοπή σε ιατρείο, που είχε γίνει την 18.5.2018, στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων, 37χρονου και 37χρονης, αντίστοιχα, για κλοπή.

*φωτογραφία αρχείου

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καθαρή έξοδος – Μια ακόμη αυταπάτη του κ. Τσίπρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Olympic Air: Τροποποίηση της ώρας αναχώρησης της πτήσης Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ