Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κίνημα Αλλαγής Μεσσηνίας: Κέρδισε το στοίχημα Χριστοδουλάκη και έδειξε αντανακλαστικά

Δυο σημαντικά στοιχήματα κέρδισε την εβδομάδα που πέρασε το Κίνημα Αλλαγής στη Μεσσηνία. Το πρώτο αφορά στην κεντρική πολιτική εκδήλωση στη Μεσσηνία με τη συμμετοχή του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη. Το δεύτερο σχετίζεται με τα πολιτικά αντανακλαστικά που επέδειξε στο ζήτημα που προέκυψε με τις απόψεις του στελέχους της ΝΔ, Π. Κουμάντου, για τη δολοφονία Λαμπράκη.

Η εκδήλωση

Η εκδήλωση, παρότι συνέπεσε με την απεργία των δημοσιογράφων, ήταν επιτυχημένη. Η αίθουσα του ξενοδοχείου Rex γέμισε από κόσμο, αλλά αυτό που έχει σημασία, κυρίως, είναι ότι στην εκδήλωση συμμετείχαν νέοι και πρόσωπα που δεν εμφανίζονται συχνά σε κομματικές εκδηλώσεις. Ο πολιτικός λόγος του Μανώλη Χριστουδουλάκη είχε παλμό και κατάφερε να συσπειρώσει το ακροατήριο. Ενδεικτικό του κλίματος που επικράτησε στην αίθουσα είναι το γεγονός ότι, παρότι η εκδήλωση διήρκεσε πέραν των 2 ωρών, οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν ενεργά στο διάλογο.  

Τα αντανακλαστικά

Το δεύτερο στοίχημα που κέρδισε το Κίνημα Αλλαγής στη Μεσσηνία ήταν η «ετοιμότητα» που επέδειξε η νέα Νομαρχιακή του Κινήματος σε πολιτικά ζητήματα, τα οποία αφορούν το Νομό. Η ανακοίνωση για το άρθρο της κας Κουμάντου ήταν άμεση και έδειξε ότι υπάρχουν πολιτικά αντανακλαστικά. Και όχι μόνο αυτό. Η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής για τις θέσεις του στελέχους της ΝΔ για τη δολοφονία Λαμπράκη ήταν απολύτως ξεκάθαρη. Δεν είχε κανέναν αστερίσκο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ