Παραλία Καλαμάτας: Αλλάζει η εικόνα σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης

/

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες διαμόρφωσης του πάρκου που βρίσκεται σε νοτίως του “Πανελληνίου”. Η διαμόρφωση του συγκεκριμένου χώρου, ο οποίος επί πολλά χρόνια δεν είχε αξιοποιηθεί, καθώς και η αξιοποίηση του ιστορικού κτιρίου του “Πανελληνίου” ξενοδοχείο – καφετέρια) αναμένεται να αλλάξουν πλήρως την εικόνα που έχει μέχρι σήμερα ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της Καλαμάτας.

Το πάρκο

Όσον αφορά στο Πάρκο που κατασκευάζεται νοτίως του “Πανελληνίου”, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για τη δημιουργία πεζοδρομίου πλάτους 3 μέτρων, που θα εξασφαλίζει πρόσβαση στο πάρκο από τη Ναυαρίνου.
Σημειώνεται ότι το κόστος δημιουργίας του πάρκου θα καλυφθεί με χορηγία του Καλαματιανού επιχειρηματία της διασποράς, Γεωργίου Μαντζή, ενώ τη μελέτη συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπογραφές για το ανοιχτό θέατρο Καλαμάτας – Σε ένα χρόνο η ολοκλήρωση της κατασκευής (φωτο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αισθητός σεισμός στην Καλαμάτα: 4,7 Ρίχτερ η ένταση με επίκεντρο τον Λακωνικό κόλπο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

750 μαθητές εκτός των ΚΔΑΠ του δήμου Καλαμάτας – «Κόπηκαν» 2 στους 3 παρότι είχαν πλήρη φάκελο – Στην αναμονή για επιπλέον χρηματοδότηση ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες

Στοιχεία που σχετίζονται με τους δικαιούχους των voucher για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του δήμου Καλαμάτας