Αποκαλυπτική δημοσκόπηση της ΝΔ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

/

Συντριπτικό το πλεονέκτημα στην περιφέρεια Πελοποννήσου του Πέτρου Τατούλη δείχνει …κρυφή δημοσκόπηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ώρες. Στα χαμηλά οι Ανδρέας Λυκουρέντζος, Κώστας Βλάσης και Παναγιώτης Νίκας. 

Μπορεί στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κυρίως αυτά που πρόσκεινται στο μπλοκ Σαμαρά, να επιθυμούν το “τέλος” του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, από τη ΝΔ, ωστόσο, οι αριθμοί μάλλον δεν επιβεβαιώνουν την εμμονή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του messiniapress, τις προηγούμενες ώρες ολοκληρώθηκε δημοσκόπηση γνωστής εταιρείας, η οποία έγινε για λογαριασμό της ΝΔ και αφορούσε την Πελοπόννησο. Κυρίαρχο ερώτημα της δημοσκόπησης ήταν τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές για λογαριασμό της ΝΔ. Στο πλαίσιο αυτό οι συμμετέχοντες στην έρευνα ρωτήθηκαν για τον Π. Τατούλη, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο (πρώην βουλευτή της ΝΔ στην Αρκαδία), τον Κώστα Βλάση (βουλευτή της ΝΔ στην Αρκαδία) και τον Παναγιώτη Νίκα (δήμαρχο Καλαμάτας).

Με την ολοκλήρωση της δημοσκόπησης, όπως είναι φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις, ξεκίνησαν οι διαρροές σχετικά με το αποτέλεσμα, καθώς αυτού του τύπου οι δημοσκοπήσεις δεν δίνονται επίσημα στη δημοσιότητα. Σύμφωνα, λοιπόν, με στελέχη της ΝΔ, τα οποία είναι σε θέση να γνωρίζουν τέτοια ζητήματα, στην εν λόγω μέτρηση ο κ. Τατούλης εμφανίζει ποσοστό μεγαλύτερο από το ποσοστό των τριών άλλων προσώπων μαζί! Μάλιστα, τα ίδια στελέχη της ΝΔ σημειώνουν ότι ο κ. Τατούλης καταγράφει υπερτριπλάσιο ποσοστό θετικής γνώμης σε σχέση με το ποσοστό που καταγράφει κάθε ένα από τα υπόλοιπα πρόσωπα!

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Σαμαράς απαίτησε “δήλωση μετανοίας” από Αντιπεριφερειάρχη της Πελοποννήσου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Αποκλεισμό” της Μεσσηνίας από την Περιφέρεια “βλέπει” η παράταξη Πατσαρίνου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.