“Συμπόρευση” ΤΕΜΕΣ – ΤΕΡΝΑ στις μεγάλες επενδύσεις στο δήμο Πύλου – Νέστορος

18 Ιουνίου 2018

Η ΤΕΡΝΑ έχει αναλάβει την κατασκευή μεγάλου μέρος των υποδομών που σχετίζονται με την επέκταση της ΤΕΜΕΣ στην Πύλο και στη Γιάλοβα. Ξεκίνησαν, ήδη, οι εργασίες. Στόχος το 2021 να έχει κατασκευαστούν ξενοδοχειακές υποδομές στη Γιάλοβα και δύο νέα γήπεδα γκολφ στην περιοχή “Κυνηγού”.

Ως σύμπραξη δύο επιχειρηματικών κολοσσών μπορεί να χαρακτηριστεί η συνύπαρξη της ΤΕΜΕΣ του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου με μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας, με δραστηριότητα σε πολλούς τομείς (υποδομές, ενέργεια, διαχείριση απορριμμάτων κλπ), την ΤΕΡΝΑ. Η εν λόγω εταιρεία έχει αναλάβει μεγάλο μέρος της κατασκευής των υποδομών που σχετίζονται με την επέκταση που θα επιχειρήσει τους επόμενους μήνες η ΤΕΜΕΣ στην Πύλο, με την κατασκευή νέων ξενοδοχειακών υποδομών στη Γιάλοβα και δύο γηπέδων γκολφ στην περιοχή “Κυνηγού”. Τα δύο αυτά έργα, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν τις λεπτομέρειες, θα αλλάξουν άρδην ολόκληρη την περιοχή, ενώ αναμένεται να έχουν και επιπτώσεις στην ευρύτερη οικονομία του Νομού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, επειδή πρόκειται για απαιτητικές υποδομές, με περιορισμένο χρόνο υλοποίησης η ΤΕΜΕΣ προχώρησε στη συνεργασία με την ΤΕΡΝΑ, η οποία θεωρείται από τις αρτιότερες στον κατασκευαστικό κλάδο (Γέφυρα της Τσακώνας κλπ). Άλλωστε, το γεγονός ότι στόχος της ΤΕΜΕΣ είναι τα δύο συγκεκριμένα έργα να τεθούν σε λειτουργία το 2021, κάνει αντιληπτό ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά φιλόδοξο εγχείρημα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή ανάμεσα στην Γιάλοβα και την Πύλο έχουν ξεκινήσει εργασίες, οι οποίες αναμένεται να εντατικοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση της τουριστικής περιόδου. 

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε δεινή θέση ο Δ. Καφαντάρης: Επιστράτευσε ακόμα και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Κλειδοκράτορας” η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας – Σφοδρή επίθεση Μπούζα σε Αλειφέρη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης