Κίνημα Αλλαγής: Η νέα γενιά “μπροστά” για την κεντροαριστερά στο δήμο Πύλου – Νέστορος

/

Ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστούν όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασίας της Κυριακής για την ανάδειξη νέας τοπικής οργάνωσης του Κινήματος Αλλαγής στο δήμο Πύλου – Νέστορος εξέδωσαν τα μέλη της νέας δημοτική οργάνωσης.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται: “Την Κυριακή 24-6-2018 μια ομάδα νέων ανθρώπων μπήκαμε μπροστά στον αγώνα που κάνει το Κίνημα Αλλαγής και ο χώρος της αριστεράς – κεντροαριστεράς στον δήμο μας. Κατανοώντας λοιπόν τα προβλήματα στο δήμο αλλά και στη χώρα δε θα μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι αφήνοντας το μέλλον όλων μας στη τύχη. Θέλουμε συνεπώς να ευχαριστήσουμε τους 140 φίλους-μέλη που στήριξαν αυτό το εγχείρημα και μετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

Στόχος μας είναι να πάρουν οι νέοι τη σκυτάλη, να μπουν στην πολιτική και να αλλάξουν καθετί δυσάρεστο με γνώμονα την ελευθερία λόγου και έκφρασης καθώς και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Όλα αυτά στηριγμένοι στις αρχές της κεντροαριστεράς που εφάρμοσε τη δωρεάν και δημόσια παιδεία και υγεία στη χώρα αλλά και όλα τα ιδανικά που μας δίδαξαν. Βάση αυτών, θα προχωρήσουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο του δήμου μας που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα (κέντρα υγείας, αγροτικά ιατρεία, σχολικά κτίρια με πολλά προβλήματα, περιβάλλον- θάλασσες όχι καθαρές όπως αρμόζει). Είναι λοιπόν αντιληπτό πως με τη βοήθεια όλων των παλιών αλλά και νέων φίλων καθώς και τη δική μας δουλειά θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τον όμορφο αυτό τόπο που ζούμε. Η αναδόμηση ενός τόπου ξεκινά από την παιδεία και αυτό το βάζουμε σαν τίτλο στο εξώφυλλο του βιβλίου που ξεκινάμε να γράφουμε όλοι εμείς στο δήμο μας”.

Την ανακοίνωση υπογράφουν τα μέλη τοπικής οργάνωσης του Κινήματος Αλλαγής Πύλου-Νέστορος Λίγγρης Γιώργος, Καρκατζούλη Αικατερίνη, Μπλάνας Παναγιώτης, Σαρρής Ηλίας, Γεωργακοπούλου- Μένεγου Μαρία του Ευάγγελου

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καμμένος: Καλεί τον εισαγγελέα να παρέμβει για ανατροπή του πολιτεύματος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γιώργος Κατρούγκαλος: Ενορχηστρωμένη υπονόμευση της κυβέρνησης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Βορίδης: Oι εκλογές θα γίνουν με τους νέους εκλογικούς καταλόγους – «Αγωνία» στη Μεσσηνία για το ενδεχόμενο μείωσης των βουλευτικών εδρών – Τι λένε οι πληροφορίες

Απολύτως ξεκάθαρος, σχετικά με τα πληθυσμιακά δεδομένα που θα αποτελέσουν τη βάση για τις ερχόμενες βουλευτικές