Λιμενικό: 49 μετανάστες και 2 διακινητές εντοπίστηκαν βορειοανατολικά του Ταινάρου

/

Ενημερώθηκαν μεσημβρινές ώρες χθες, οι Λιμενική Αρχές Γυθείου, Καλαμάτας και Νεάπολης Βοιών, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για ύπαρξη σε δυσχερή θέση σκάφους με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων στη θαλάσσια περιοχή 8 ν.μ. βορειοανατολικά του Άκρου Ταινάρου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού “‘άμεσα για την περιοχή απέπλευσαν τρία (03) περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και ένα (01) Α/Κ σκάφος. Το σκάφος με τους επιβαίνοντες, με όνομα ”BELINKA BODRUM” σημαίας DELAWARE, εντοπίστηκε από τα πληρώματα των περιπολικών σκαφών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και με τη συνδρομή και τη συνοδεία των δύο εξ αυτών, καθώς και τη συνδρομή του Α/Κ, οδηγήθηκε στο Πόρτο Κάγιο Ανατολικής Μεσσηνίας.
Οι αλλοδαποί αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, όπου διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για σαράντα εννέα (49) συνολικά άτομα (39 άντρες, 03 γυναίκες και 07 παιδιά), ενώ εντοπίστηκαν και αναγνωρίστηκαν δύο (02) αλλοδαποί άνδρες από τις μαρτυρίες των υπόλοιπων επιβαινόντων, ως οι διακινητές τους.
Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Γυθείου”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη δημοσιότητα οι πίνακες εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαλβατσιώτης: “Η Νέα Δημοκρατία είναι η κυβέρνηση του αύριο, ζητάμε εκλογές”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ