Χασισοφυτεία 1.000.000 ευρώ εντοπίστηκε από το ελικόπτερο της αστυνομίας στη Μεσσηνία

/

Σε περιοχή του δήμου Οιχαλίας η πρώτη χασισοφυτεία που εντοπίζει το φετινό καλοκαίρι το ελικόπτερο της αστυνομίας. Βρέθηκε καλλιέργεια με 628 δέντρα, της οποίας η αξία ξεπερνά 1.000.000 ευρώ.

Μεγάλη χασισοφυτεία εντόπισε το ελικόπτερο της αστυνομίας σε περιοχή του δήμου Οιχαλίας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, εντοπίστηκε καλλιέργεια με 628 δέντρα κάνναβης, τα οποία θα “απέδιδαν”, σύμφωνα με εκτιμήσεις, πάνω από 1.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της αστυνομίας σημειώνεται: “Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, χθες (6.7.2018) το πρωί, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση, σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, κατά την οποία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν -628- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 2,5 μέτρα περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Επιπλέον στο χώρο της φυτείας, βρέθηκε αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός, ο οποίος και κατασχέθηκε. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τη φυτεία”.

Φωτογραφίες από την χασισοφυτεία: 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Συγγνώμη» ζητά ο προπονητής των εγκλωβισμένων μικρών ποδοσφαιριστών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δημοσκόπηση: Πανίσχυρος στο εσωτερικό της ΝΔ ο Π. Τατούλης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ