Τοπική οργάνωση Κινήματος Αλλαγής Πύλου: Καταδικάζει την βεβήλωση του μνημείου της Εθνικής Αντίστασης

/

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την πρόσφατη βεβήλωση του μνημείου της Εθνικής Αντίστασης, το οποίο βρίσκεται στη Χώρα, εξέδωσε η Τοπική Οργάνωση του Κινήματος Αλλαγής του δήμου Πύλου – Νέστορος. Στην Ανακοίνωση σημειώνεται: “Ως τοπική οργάνωση θα θέλαμε να καταδικάσουμε την απερίγραπτη πράξη κάποιων νεοναζί όπου βεβήλωσαν μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στη Χώρα Μεσσηνίας. Αρχικά να τονίσουμε ότι αυτό υποδηλώνει έλλειψη παιδείας και πως άνθρωποι που προβαίνουν σε παρόμοιες πράξεις έχουν έλλειψη ιδανικών και αξιών.

Οι Ελλασίτες τον Ιούλιο του 1944 μετά από ενέδρα έχασαν τη ζωή τους αλλά για εμάς παραμένουν εδώ για να μας θυμίζουν τι ήταν αλλά και τι είναι ως σήμερα οι εθνικιστικές ομάδες. Καλό είναι λοιπόν όλοι να παλέψουμε να διατηρηθεί η ιστορία μας και να τη μάθουν οι νεότεροι, περιθωριοποιώντας τα ανθρωπάρια αυτά που με κάθε τρόπο προβάλλουν το ναζισμό”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πήρε ΛιΝτέι ο Ολυμπιακός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας: Ο κ. Κατσίβελας δεν είναι βουλευτής της Ν.Δ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Βορίδης: Oι εκλογές θα γίνουν με τους νέους εκλογικούς καταλόγους – «Αγωνία» στη Μεσσηνία για το ενδεχόμενο μείωσης των βουλευτικών εδρών – Τι λένε οι πληροφορίες

Απολύτως ξεκάθαρος, σχετικά με τα πληθυσμιακά δεδομένα που θα αποτελέσουν τη βάση για τις ερχόμενες βουλευτικές