Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στα χέρια της αστυνομίας δύο άνδρες που έκλεβαν σπίτια στο δήμο Δυτικής Μάνης

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν στην Καλαμάτα 2 ημεδαποί, ηλικίας 20 και 27 ετών, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, χθες το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, μπήκαν σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν κοσμήματα, ποδήλατο και ποσότητες πετρελαίου και ελαιολάδου.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν τον 20χρονο και τον 27χρονο, λίγο αργότερα στην Καλαμάτα και τους συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή τους βρήκαν και κατέσχεσαν ένα γκλοπ και διαρρηκτικό εργαλείο.

Στη συνέχεια εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω την 8/9.7.2018, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Δυτικής Μάνης, διέπραξαν ακόμη μια κλοπή και δύο απόπειρες κλοπής σε οικίες, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ