Επίσκεψη Π. Κοζομπόλη στο Κέντρο Υποστήριξης Δανειοληπτών στην Καλαμάτα

/

Το Κέντρο Υποστήριξης Δανειοληπτών Καλαμάτας επισκέφθηκε η Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ,Παναγιώτα Κοζομπόλη. Η κα Κοζομπόλη είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη λειτουργία του Κέντρου από τους τρεις υπαλλήλους του Κέντρου, την κ. Μπιτσάνη, τον κ. Γεωργαρά και κ. Τζαμουράνη.

Από την ενημέρωση προέκυψε, ότι έχει διευρυνθεί πολύ το νομοθετικό πλαίσιο ρύθμισης χρεών, τόσο ως προς του δικαιούχους ένταξης στο ευνοϊκό καθεστώς, όσο και ως προς τα χρέη που υπόκεινται προς ρύθμιση. Ενώ έχει απλοποιηθεί η διαδικασία υπαγωγής στις ευνοϊκές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, εκτός των εμπόρων, που από την αρχή είχαν δυνατότητα ένταξης στο σύστημα ρύθμισης των οφειλών, τώρα η ίδια δυνατότητα παρέχεται και στους ελεύθερους επαγγελματίες και στους αγρότες. Ρυθμίζονται οφειλές από 20.000 ευρώ, σε ΔΟΥ, Ασφαλιστικά Ταμεία, και Τράπεζες. Ενώ με το νέο απλοποιημένο πλαίσιο, οι οφειλές από το Ελληνικό Δημόσιο (φόρος εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, κλπ), από τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τις Τράπεζες, εντάσσονται αυτόματα στην πλατφόρμα, χωρίς ο πολίτης να είναι υποχρεωμένος να απευθύνεται στις συγκεκριμένες υπηρεσίες για λήψη σχετικών βεβαιώσεων.

Από το κέντρο Υποστήριξης Δανειοληπτών, που στεγάζεται στο ισόγειο του ιστορικού Δημαρχείου (οδός Αριστομένους) και λειτουργεί καθημερινά από 9.30 έως 4.00 το απόγευμα, (τηλ. 213.212.57.30), παρέχεται ενημέρωση στους πολίτες για τις δυνατότητες που έχει για την ρύθμιση των οφειλών τους προς το Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

211.000 ευρώ στο δήμο Δυτικής Μάνης για υποδομές πρόσβασης ΑμΕΑ στις παραλίες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέα Δημοκρατία: Συνέδριο με πρόεδρο τον Μείμαράκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: Η Γερμανία εθνικοποιεί τη Uniper, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ – Μόνη λύση η επανακρατικοποίηση της Επιχείρησης, το πλαφόν στα τιμολόγια και η φορολόγηση των υπερκερδών

Μόνη λύση η επακρατικοποίηση της ΔΕΗ, πλαφόν στα τιμολόγια και φορολόγηση των υπερκερδών» «Η γερμανική κυβέρνηση

Επίσκεψη του Μίλτου Χρυσομάλλη στο Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας: Παρέμβαση του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό

Με τη Διευθύντρια και τους διδάσκοντες του Ειδικού Σχολείου της Καλαμάτας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί