Δημοσίευμα “made in usa” μιλά για μεγάλη επένδυση στη Μεσσηνία

21 Ιουλίου 2018

Από παντού, πλέον, επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον του επίδοξου αγοραστή του Παναθηναϊκού, Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, για τη Μεσσηνία, το οποίο έχει αποκαλύψει το messiniapress. Εκτενές δημοσίευμα στο αμερικανικό περιοδικό “The American Interest”. 

Μέχρι και δημοσιεύματα ΜΜΕ του εξωτερικού επιβεβαιώνουν το επενδυτικό ενδιαφέρον του Ταϊλανδού, Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, για τη Μεσσηνία, το οποίο πρόσφατα είχε αποκαλύψει το messiniapress προκαλώντας αίσθηση.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό “The American Interest” αναφέρεται στα επενδυτικά σχέδια του Ταϊλανδού επιχειρηματία, Παναθηναϊκού: “Οι εκκρεμείς αγορές περιλαμβάνουν σύνολα ξενοδοχείων στη Μύκονο καθώς και τη Μεσσηνία. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ξένη επένδυση που πραγματοποιήθηκε ποτέ σε αυτό το τμήμα της χώρας” αναφέρεται στο δημοσίευμα για το επενδυτικό ενδιαφέρον του Ταϊλανδού για τη Μεσσηνία.

Αίσθηση είχε προκαλέσει η αποκάλυψη του messiniapress για το επενδυτικό ενδιαφέρον του Πιεμπονγκσταντ για τη Μεσσηνία. Το σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε την 1η Ιουλίου και αρχικά προκάλεσε την ειρωνεία όσων δεν γνώριζαν. Στη συνέχεια προκάλεσε αμηχανία και τώρα, πλέον, όλοι ψάχνουν την άκρη του …νήματος, καθώς η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιώνεται από πολλές πηγές. 

Το αμερικανικό δημοσίευμα εμπλέκει τον Ταϊλανδό επίδοξο επενδυτή του Παναθηναϊκού με τον εφοπλιστή Β. Ρέστη, ο οποίος διαθέτει μεγάλες εκτάσεις σε παραλιακή περιοχή του δήμου Μεσσήνης. 

Διάβασε και αυτό: Ενήμερος ο Τσίπρας για την επένδυση Πιεμπονγκσάντ στη Μεσσηνία

Διάβασε και αυτό: Αμηχανία στη Μεσσηνία έχει προκαλέσει το επενδυτικό ενδιαφέρον Πιεμπονγκσάντ

Διάβασε και αυτό: Αίσθηση προκάλεσε το ρεπορτάζ του messiniapress για την επένδυση Πιεμπονγκσάντ στη Μεσσηνία

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεσσηνία: “Μαϊμού” λογιστές εξαπατούσαν ηλικιωμένους υποσχόμενοι επιστροφή φόρου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τουρισμός: Αφιέρωμα της δημόσιας Αυστριακής Τηλεόρασης στην Πελοπόννησο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Παρέμβαση του Μητροπολίτη Μεσσηνίας: Η βία δεν αντιμετωπίζεται μόνο με μέτρα αστυνόμευσης – Απαιτεί συγκρότηση εθνικού σχεδίου

Παρέμβαση, σχετικά με τα φαινόμενα βίας, τα οποία εμφανίζονται με ένταση στην ελληνική κοινωνία, κάνει με άρθρο του στην «Απογευματινή» ο Μητροπολίτης

Από τη Δευτέρα (15/4) η απαγόρευση χρήσης πυρός στην περιφέρεια Πελοποννήσου – Τι αναφέρεται στην απόφαση

Απαγόρευση χρήσης πυρός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν το τελευταίο διάστημα, υπέγραψε ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας

Δείτε επίσης