Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

/

Τέσσερα άτομα, που επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα για Νορβηγία και Βέλγιο, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας, συνελλήφθησαν χθες.

Συγκεκριμένα, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, συνελλήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, μία 40χρονη, δύο άνδρες, ηλικίας 22 και 27 ετών, αντίστοιχα και ανήλικος, για πλαστογραφία, Ψευδή Ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων της 40χρονης, του 22χρονου και του ανήλικου, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για το Όσλο Νορβηγίας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί της παραπάνω υπηρεσίας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 27χρονου, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για τις Βρυξέλλες Βελγίου, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά του έγγραφα άνηκαν σε άλλο πρόσωπο.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, από την κατοχή της 40χρονης, του 22χρονου και του ανήλικου, τρία Διαβατήρια Αρχών Τουρκίας, ενώ από την κατοχή του 27χρονου, ένα Διαβατήριο Αρχών Ρωσίας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Tη Μάνη επέλεξε για τις διακοπές του ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Πρόεδρος” στη “Μαύρη Θύελλα ο Σωκράτης με στόχο την επιστροφή στα “σαλόνια”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ