Το “σκάσε” από την Καλαμάτα ενόχλησε τον ανεκδιήγητο μητροπολίτη Καλαβρύτων, Αμβρόσιο

/

Στο “στόχαστρο” του Μητροπολίτη Καλαβρύτων μπήκε ο ιερέας από την Καλαμάτας, Νεόφυτος, ο οποίος εξέφρασε αυτό που ήθελε να πει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων μετά τα όσα υποστήριξε ο Αμβρόσιος για τις φωτιές στην Αττική. Υπενθυμίζεται ότι ο μητροπολίτης Καλαβρύτων, γνωστός για τις ακραίες θέσεις που έχει υιοθετήσει κατά καιρούς, υποστήριξε την ώρα της καταστροφής ότι οι πυρκαγιές εκδηλώθηκαν επειδή ο πρωθυπουργός της χώρας είναι άθεος! Στη συγκεκριμένη θέση απάντησε ένας απλός κληρικός από την Καλαμάτα, ο οποίος είπε αυτό που ήθελε να πει κάθε λογικός άνθρωπος στον Αμβρόσιο, ένα “επιτέλους, σκάσε“. 

Ωστόσο, ο αμετανόητος Αμβρόσιος επανήλθε χθες με νέα ανάρτησή του, στην οποία σημειώνει:

“Η ανάρτησή μας της 24ης Ιουλίου τάραξε τα πνεύματα! Πολλοί ικανοποιήθησαν και ακόμη περισσότεροι σκανδαλίσθησαν! Ακόμη και ένας Διάκονος ύψωσε την φωνήν του για να μας……συνετίσει με τον απρεπή λόγο του, το γνωστό «ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ, Αμβρόσιε»!

Μεταξύ πολλών άλλων και αρκετοί Αρχιερείς εν Χριστώ Αδελφοί μας έσπευσαν να μας διορθώσουν! Να μας ανακαλέσουν στην τάξη!

Κορυφαίος μεταξύ αυτών ένας πολύ νέος κατά την χειροτονία Αρχιερεύς, χειροτονήθηκε μόλις τον Ιούνιον του 2014, μας προσέβαλε, και μάλιστα με περισσή αναίδεια, γράφοντας και λέγοντας, ότι ο Καλαβρύτων «τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αμνησία!».

Η στάση όλων αυτών έχει δημιουργήσει και ένα κύμα αντιδράσεων.

Εμείς σήμερα σαν απάντηση σ΄όλα αυτά τα φαινόμενα σας παρουσιάζουμε δύο δημοσιεύματα-φωνές απελπισίας.

ΠΡΩΤΟΝ: Ένα δημοσίευμα της 5ης Ιουλίου μέ τίτλο: «Η σιωπή αυτή της μάνας Εκκλησίας πονάει»! Το αφιερώνω στους λαλίστατους εν Χριστώ Αδελφούς μου, οι οποίοι έσπευσαν να με ευτελίσουν δημοσίως, αντιτάσσοντας το γνωστό «ο Θεός είναι αγάπη! Δεν είναι τιμωρός». Τους καταγγέλλει, ότι οι Αρχιερείς σήμερα ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ με τον Θεό! «….αγαπήσαμε περισσότερο την δόξα των ανθρώπων παρά την αλήθεια και την δόξα του Θεού»!!!!!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ένα δημοσίευμα-ερωτηματολόγιο με τίτλο «απαντήστε μας κ. Άνθιμε», το οποίον αφιερώνουμε στον Σεβασμιώτατο Αλεξανδρουπόλεως, στον οποίο άλλωστε και απευθύνεται!

Αυτά μόνο και μόνο για να ακούγεται και η άλλη άποψη”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: “Στήνει” ψηφοδέλτιο στη Μεσσηνία ο Πέτρος Τατούλης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΗΠΑ: Πρόσθετους δασμούς 25% για κινεζικά προϊόντα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ