Επίσκεψη της Παναγιώτας Κοζομπόλη στο δήμο Τριφυλίας – Συνάντηση με Π. Κατσίβελα

/

Η Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Κοζομπόλη επισκέφθηκε σήμερα το Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα. Συζήτησαν σχετικά με θέματα του Δήμου και κυρίως θέματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙΙ” που θα ακολουθήσει από το Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να αξιοποιηθεί καλύτερα προς όφελος των δημοτών. Πιο συγκεκριμένα το παραπάνω πρόγραμμα αφορά σε χρηματοδότηση κατασκευής και ανακατασκευής σχολικών κτιρίων.

Επισημάνθηκε το θέμα της κακής κατάστασης του κτιρίου του Αστυνομικού τμήματος Γαργαλιάνων και ο κ. Κατσίβελας, ενημέρωσε, ότι έχει δεσμευτεί από τον προϋπολογισμό του Δήμου το ποσό του 70.000 ευρώ για την ανακατασκευή του κτιρίου που στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα το οποίο παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα. Ο κ. Κατσίβελας διαβεβαίωσε ότι μέχρι τέλους του έτους θα δημοπρατηθεί το έργο.

Στη συζήτηση τέθηκε και η δυσάρεστη εξέλιξη για την κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου Μαράθου, αφού παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δεν έχει κατατεθεί μέχρι σήμερα, η απαιτούμενη μελέτη για χρηματοδότηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με αποτέλεσμα από τη συνολική δαπάνη των 35 εκ. ευρώ της Πρόσκλησης, να έχουν ήδη ενταχθεί έργα περίπου 31 εκ. ευρώ. Γεγονός που καθιστά δύσκολη, έως αδύνατη την ένταξη του έργου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Η κα Κοζομπόλη επισκέφθηκε επίσης το Δασαρχείο Κυπαρισσίας, όπου συνομίλησε με το Δασάρχη κ. Χριστοδούλου για την πορεία των δασικών χαρτών, ενώ νωρίτερα είχε επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων και το Αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνάντηση Τσίπρα-Σταθάκη: Ξεκινούν 61 κατεδαφίσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

4/8: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: «Την ώρα που η τραγωδία των Τεμπών δείχνει που οδηγεί η διάλυση των δημόσιων υποδομών, η κυβέρνηση Μητσοτάκη μεθοδεύει την ιδιωτικοποίηση ακόμη και του νερού»

«Από το πρωθυπουργικό διάγγελμα του «φταίει ο σταθμάρχης» μέχρι το πρόσφατο «όλοι φταίνε» και τα χθεσινά