Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Όχι και από Λυκουρέντζο σε υποψηφιότητα για την περιφέρεια – Σε αδιέξοδο η ΝΔ

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο πρώην υπουργός της ΝΔ και βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, έκλεισε την πόρτα σε όσους διέρρεαν ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης. Σε αδιέξοδο η Νέα Δημοκρατία.

Μέσω facebook είπε “όχι” στο ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του στην περιφέρεια Πελοποννήσου ο πρώην υπουργός υγείας και πρώην βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο κ. Λυκουρέντζος αναφέρει: “Προ ενός έτους,την 21η Ιουνίου 2017,με δική μου πρωτοβουλία ανακοίνωσα την ολοκλήρωση της πολιτικής μου διαδρομής. Κάθε δήθεν ειδησεογραφία η οποία αναφέρεται σε διαφοροποίηση της κορυφαίας αυτής επιλογής μου δεν ευσταθεί”.

Σε αδιέξοδο η Νέα Δημοκρατία

Η άρνηση του Ανδρέα Λουκουρέντζου να αποδεχθεί να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου καταδεικνύει το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η Νέα Δημοκρατία, καθώς ένα μετά το άλλο τα στελέχη της αρνούνται να τεθούν απέναντι στον Π. Τατούλη. Κομβικό ρόλο στην άρνηση στελεχών της ΝΔ να τεθούν απέναντι στον νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου έχουν παίξει οι δημοσκοπήσεις που έχει διενεργήσει η ΝΔ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις αυτές ο κ. Τατούλης εμφανίζεται να έχει ισχυρότατο προβάδισμα έναντι όλων των “γαλάζιων” στελεχών με τα οποία έχει “μετρηθεί”. Μάλιστα, αναλυτές των δημοσκοπικών εταιρειών εκτιμούν ότι, πλέον, ο χρόνος μέχρι τον Μάιο, οπότε και θα διεξαχθούν οι εκλογές, δεν επαρκεί ώστε ένας υποψήφιος να μπορέσει να κλείσει την ψαλίδα με τον Π. Τατούλη και ως εκ τούτου προτιμούν να μην διακινδυνεύσουν μια ήττα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ