Τέλος η Πολιτική Προστασία για την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας

Επίδειξη δύναμης του Πέτρου Τατούλη στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Μεσσηνίας. Ανέλαβε την ευθύνη και του τελευταίου «οχυρού» της Ελένης Αλειφέρη, η οποία μένει χωρίς κανένα πολιτικό αντικείμενο.

Χωρίς πολιτικό αντικείμενο μένει η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, καθώς από σήμερα δεν έχει την ευθύνη ούτε της Πολιτικής Προστασίας, η οποία ήταν η μοναδική αρμοδιότητα, την οποία είχε μέχρι σήμερα η κα Αλειφέρη.

Ηγετική παρουσία Τατούλη

Η σημερινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Μεσσηνίας ήταν απολύτως ενδεικτική της δεινής πολιτικής θέσης, στην οποία έχει περιέλθει η κα Αλειφέρη. Ο κ. Τατούλης, παρουσία της κας Αλειφέρη, ξεκαθάρισε σε αυστηρό τόνο ότι, πλέον, την πολιτική ευθύνη του Οργάνου θα την έχει ο ίδιος. “Η παρουσία μου σήμερα εδώ σηματοδοτεί μια νέα εποχή” είπε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου στέλνοντας σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Μάλιστα, ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε στο νέο θεσμικό πλαίσιο, που ισχύει μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής και διεμήνυσε ότι εφεξής του Συντονιστικό Όργανο θα διεξάγεται με τελείως διαφορετικούς όρους, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένος να μετατρέψει τις τυπικές μέχρι σήμερα συνεδριάσεις του Οργάνου σε ουσιαστικές.

Αμηχανία Αλειφέρη

Η παρουσία του κ. Τατούλη στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου προκάλεσε την αμηχανία της κας Αλειφέρη, η οποία, πλέον, αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει κανένα λόγο και ρόλο στην Π.Ε. Μεσσηνίας. Η αμηχανία της κας αντιπεριφερειάρχη φάνηκε και από όσα σημείωσε στο τέλος της συνεδρίασης, καθώς επιχείρησε να υπερασπιστεί το …έργο της σημειώνοντας ότι μέχρι σήμερα οι συνεδριάσεις ήταν ουσίας και όχι επικοινωνιακής διαχείρισης. Επιπλέον, η αμηχανία της κας Αλειφέρη φάνηκε και όταν επιχείρησε να απαντήσει στην αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, Ντ. Νικολάκου, η οποία κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής της άφησε αιχμές για το ζήτημα της διαχείρισης των μηχανημάτων της Π.Ε. Μεσσηνίας. «Τα μηχανήματα δεν θα πηγαίνουν σε φίλους» είπε η κα Νικολάκου απευθυνόμενη σε υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας. Η συγκεκριμένη αναφορά φαίνεται ότι ερέθισε την κα Αλειφέρη, η οποία επιχείρησε να απαντήσει διακόπτοντας την κα Νικολάκου. «Ποτέ δεν πήγαιναν σε φίλους», είπε χαρακτηριστικά η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, παρότι η κα Νικολάκου δεν απευθύνθηκε σε αυτή.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τρεις συλλήψεις για εμπρησμούς σε Αττική και Έβρο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ Καλαμάτας για τον θάνατο του Π. Καρατζέα – Αύριο η κηδεία (φωτο)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ