Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Θ. Νέζης: Ο Μεσσήνιος σύμβουλος του Μητσοτάκη που έχει κάνει άνω – κάτω την Πελοπόννησο

Ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Θανάσης Νέζης, συγκεντρώνει τα πυρά πολλών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, καθώς του χρεώνουν ότι είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την εσωκομματική κόντρα, η οποία σαρώνει τη Νέα Δημοκρατία σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Ο Θανάσης Νέζης, ο οποίος κατάγεται από τη Μεσσηνία, βρίσκεται στο πλευρό του Κ. Μητσοτάκη σχεδόν από την πρώτη μέρα, που ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ασχολήθηκε με την πολιτική. Στα πρώτα του βήματα δίπλα στον κ. Μητσοτάκη ο ρόλος του ήταν διακριτικός, καθώς το όνομά του δεν είχε εμπλακεί σε παρασκηνιακές ιστορίες. Ωστόσο, με την εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην προεδρεία της ΝΔ ο κ. Νέζης φαίνεται ότι …μέθυσε από την εξουσία που του προσέφερε η θέση του και μετατράπηκε από «αθόρυβος» σε «πέτρα του σκανδάλου»!

Πλέον, πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Πελοπόννησο «χρεώνουν» στον κ. Νέζη τις διενέξεις που υπάρχουν σε όλους του Νομούς και κυρίως στη Μεσσηνία. Μάλιστα, όπως σημειώνουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τη Μεσσηνία, ο κ. Νέζης επιχειρεί να αναλάβει το ρόλο του κομματάρχη, το ρόλο του ανθρώπου που, υποτίθεται, ότι μπορεί να μεσολαβήσει στον Πρόεδρο για να …βολέψει όψιμους και παλιούς του φίλους. Ο κ. Νέζης, σύμφωνα πάντα με τα στελέχη της ΝΔ, είναι ο άνθρωπος που …τάζει θέσεις στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία και θέσεις υποψηφίων δημάρχων. Μάλιστα, ο κ. Νέζης το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφανίζεται σε διάφορες εκδηλώσεις στη Μεσσηνία παριστάνοντας τον …μυστικό πράκτορα του προέδρου, ο οποίος «μετράει» το κλίμα και αξιολογεί πρόσωπα και καταστάσεις. Παρά το γελοίο του πράγματος ο κ. Νέζης έχει καταφέρει να πείσει μια σημαντική μερίδα στελεχών της ΝΔ για την …αυθεντία του. Ωστόσο, παρότι ο κ. Νέζης ξεγελά ακόμα τους Μεσσήνιους με κομματικά …καθρεφτάκια, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, σοβαρά στελέχη της ΝΔ αντιμετωπίζουν με …θυμηδία τη δυνατότητα ουσιαστικής παρέμβασης του κ. Νέζη στα της ΝΔ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ