Άγριο …καλωσόρισμα στη Μεσσηνία του Άδωνι Γεωργιάδη από τον Πέτρο Κωνσταντινέα

/

Με μια σκωπτική ανακοίνωση ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, καλωσορίζει τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, στη Μεσσηνία. Αιχμές κατά Νίκα και Σαμαρά.

Ανακοίνωση, σχετικά με την παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη, αύριο στην Καλαμάτα, εξέδωσε ο Πέτρος Κωνσταντινέας. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να επισκεφθεί τα έργα της κυβέρνησης στο Νομό, ενώ αφήνει αιχμές κατά Σαμαρά και Νίκα. Τέλος, ο κ. Κωνσταντινέας εκφράζει την ελπίδα ότι μέρος από τα 15 ευρώ, που κοστίζει η είσοδος στην εκδήλωση, στην οποία θα είναι ομιλητής, θα διατεθούν για την αποπληρωμή των χρεών της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του ο Πέτρος Κωνσταντινέας σημειώνει:

Παρ’ όλες τις γεμάτες πάθος και σιγουριά διαβεβαιώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνη Γεωργιάδη, περί φυγής του στο εξωτερικό, εάν η Ελλάδα ολοκληρώσει τα μνημόνια, μαθαίνουμε αντ’ αυτού ότι θα κατηφορίσει προς τα μέρη μας σε κομματική εκδήλωση.

Έλα Άδωνη να δεις ολοκληρωμένο τον περιμετρικό της Καλαμάτας. Ξέρεις… εκείνον που είχε «παγώσει» λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.

Πήγαινε Άδωνη να μιλήσεις με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, σχετικά με την αναβάθμιση των Νοσοκομείων σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό. Ξέρεις, Άδωνη, εμείς είμαστε υπερήφανοι για τις συνεχόμενες προσλήψεις στην Υγεία, σε σχέση με σένα, που «τσακωνόσουν» με τον Τhomsen για την πατρότητα των απολύσεων επί των ημερών σου. Καλά, δεν ντρεπόταν καθόλου ο Διευθυντής του ΔΝΤ να τα βάζει με έναν πολιτικό «αστέρα» σαν και του λόγου σου;

Μιας και κάνεις το κόπο και έρχεσαι εδώ, πέρνα μια βόλτα να δεις το ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ), για να σου φύγει η βεβαιότητα ότι είναι εκείνο το έρημο κουφάρι που άφησε η δική σου «θητεία-λαίλαπα». Μια μονάδα που εξυπηρετεί πάνω από 600 περιστατικά σε ημερήσια βάση. Πέρνα μια βόλτα από τον Περιφερειάρχη να σου εξηγήσει το ύψος των χρηματοδοτήσεων που έχει λάβει από την τωρινή Κυβέρνηση. Μίλα με τον Δήμαρχο της πόλης να σου υπενθυμίσει τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο Δήμος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Έχει πολλά να σου πει, αρχής γενομένης από τα αντιπλημμυρικά έργα ύψους 8 εκ. ευρώ… ξέρεις για αυτά που τσακωνόταν ο Σαμαράς με το Δήμαρχο και άφησαν ανοχύρωτη την πόλη γιατί ο ένας έκανε «μούτρα» στον άλλον.

Ζήτα από το Επιμελητήριο την εξέλιξη του μητρώου επιχειρήσεων και θα διαπιστώσεις την θετική σχέση 3 προς 1. Ας επικοινωνήσεις με τους περιφερειακούς Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να ενημερωθείς για την εξέλιξη των κενών θέσεων και των καλύψεων από πλευράς κυβέρνησης. Ας ενημερωθείς για τα ειδικά σχολεία, στα οποία οι «άριστοι» του Μοσχάτου είχαν καταντήσει να διαχωρίζουν τα παιδιά σε πρώτη και δεύτερη γραμμή.

Φαντάζομαι, «αρχιτέκτονα» των fakenews, πως θα μπεις στη διαδικασία να μάθεις για το master plan του λιμανιού, θα ενημερωθείς για τις χρηματοδοτήσεις των Κέντρων Υγείας, θα πέσουν στα αυτιά σου οι χρηματοδοτήσεις για το περιφερειακό οδικό δίκτυο και έχω την αίσθηση πως θα εξακριβώσεις με τα ίδια σου τα μάτια την ποιοτική αναβάθμιση του Αεροδρομίου και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Κλείνοντας, Άδωνη… θα ήθελα να σου προτείνω να παρακολουθήσεις με προσοχή τον Αλέξη Τσίπρα αυτές τις μέρες, μιας και θα μάθεις τον τρόπο, πως μια Κυβέρνηση σαν τη σημερινή, διαχειρίζεται τις πλεονασματικές λογιστικές διαφορές ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ, μιας και στο βιογραφικό σου φέρνεις βαρέως τις λογιστικές διαφορές ή αλλιώς «μαύρες-ύποπτες τρύπες» που δημιούργησες εσύ και το παρεάκι των «αρίστων» στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όσο για τα 15 ευρώ είσοδο, θέλω να πιστεύω πως ένα μεγάλο μέρος θα πάει στην αποπληρωμή των δανείων σας.

240.000.000 είναι αυτά!!! Δε νομίζεις ότι έβαλε αρκετή «πλάτη» ο ελληνικός λαός για εσάς;

Καλώς ήρθες κ. Αντιπρόεδρε της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Μεσσηνία…».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Π. Κοζομπόλη: 92 περιοχές της Μεσσηνίας αποκτούν τηλεοπτικό σήμα – Αναλυτική λίστα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Sold out η ομιλία του Άδωνι στην Καλαμάτα! Ερωτηματικά για τη σχέση Σαμαρά – Μητσοτάκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πελοπόννησος 2030: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Οι αναφορές στα ζητήματα της Μεσσηνίας

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη και μίλησε το μεσημέρι στην παρουσίαση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης της