Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δήμος: Λουκέτο τις νυκτερινές ώρες και περισσότερα κάγκελα στο πάρκο της Καλαμάτας

Επέκταση της περίφραξης και κλείσιμο τις νυχτερινές ώρες νακοίνωσε ο δήμος Καλαμάτας για το Δημοτικό Πάρκο της Καλαμάτας. Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, με αφορμή τον καθαρισμό του Πάρκου, σημειώνεται: «Ουσιαστικός και σε βάθος καθαρισμός και περιποίηση του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων, που περιέλαβε κλαδέματα, καθαρισμό από φύλλα και διάφορα αντικείμενα και γενική τακτοποίηση, πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες, από συνεργείο δέκα ατόμων, στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και του Δασαρχείου.

Στο μεταξύ, εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο διαγωνισμός για την αντικατάσταση ολόκληρου του συστήματος φωτισμού του Πάρκου Σιδηροδρόμων. Η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, καθώς και η έναρξη των εργασιών θα γίνουν στο προσεχές διάστημα.

Τέλος, αναμένεται εντός των ημερών η υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, που προβλέπει την επέκταση καθ’ ύψος της περίφραξης στη δυτική πλευρά του Πάρκου. Με την παρέμβαση αυτή θα τοποθετηθούν και θύρες, ώστε με την πλήρη περίφραξη του Πάρκου αυτό να κλείνει τις νυχτερινές  ώρες για λόγους προστασίας των εκθεμάτων και του αστικού εξοπλισμού».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ