Στον τελικό του παγκοσμίου ρυθμικής η Κελαϊδίτη

Το εισιτήριο για τον τελικό του σύνθετου ατομικού «σφράγισε» η Ελένη Κελαϊδίτη, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής που διεξάγεται στη Σόφια. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε τον προκριματικό με 52,800 βαθμούς (υπολογίζονται οι τρεις καλύτερες βαθμολογίες για κάθε αθλήτρια) και προκρίθηκε ως 14η στον τελικό, που θα γίνει αύριο Παρασκευή (14/09, 14:00-20:00).

Στο τέταρτο και τελευταίο σκέλος του προκριματικού, η 18χρονη πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στις κορύνες, το κατά τεκμήριο καλύτερό της όργανο, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει μία εμφάνιση που θα της επέτρεπε την υπέρβαση και την είσοδο στην προνομιούχο οκτάδα. Με 17,050 βαθμούς, κατετάγη 18η στο συγκεκριμένο όργανο, έχοντας πάντως το πρόγραμμα με τον δεύτερο υψηλότερο συντελεστή δυσκολίας μεταξύ των αθλητριών που έμειναν εκτός τελικού.

Στον τελικό η Κελαϊδίτη θα συμμετάσχει στον πρώτο όμιλο (14:00-17:00), με στόχο να παρουσιάσει χωρίς λάθη τα απαιτητικά προγράμματά της ώστε να παραμείνει στο «τοπ 15», σ’ έναν αγώνα όπου θα ληφθούν υπόψη και οι τέσσερις βαθμολογίες στα ισάριθμα όργανα για να προκύψει η τελική κατάταξη.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Tο Συνταγματικό Δικαστήριο της Τουρκίας αποφάσισε ότι η Αγία Σοφία θα παραμείνει μουσείο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμας για περιφέρεια Πελοποννήσου και Τατούλη: Αυτή η συζήτηση δεν εξυπηρετεί κάτι!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ