Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ανακοινώσεις Νικολάκου: «Πρότυπο» η πτήση της British Airways από και προς Καλαμάτα

Την πρόθεση του αεροπορικού κολοσσού «British Airways» να παρουσιάσει επίσημα την πτήση της Καλαμάτας, ως μια από τις καλύτερες πτήσεις σε πληρότητα και σε πρακτική εφαρμογή, ανακοίνωσε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου.

Συγκεκριμένα, η κα Νικολάκου, χαιρετίζοντας την έναρξη του διεθνούς συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Συστηµικών Μελετών (ΕΕΣΜ), µε θέµα «Systemics and Tourism», ανακοίνωσε ότι υψηλόβαθμα στελέχη της εν λόγω αεροπορικής εταιρείας θα βρεθούν στην Καλαμάτα μέχρι το τέλος του έτους, προκειμένου να παρουσιάσουν την πτήση της British Airways.

«Η συνεργασίας μας με την Aegean και την ΤΕΜΕΣ» σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Νικολάκου «έφερε την British Airways στην Καλαμάτα. Αυτό ήταν ένα αποτέλεσμα, το οποίο κάποιος δεν μπορούσε να φανταστεί το 2010. Σήμερα όμως ειναι πραγματικότητα. Θέλω, λοιπόν, να σας ανακοινώσω οτι, το επόμενο χρονικό διάστημα, η British Arways επέλεξε την Καλαμάτα, για να κάνει την παρουσίαση αυτή της πτήσης, ως μια από τις καλύτερες πτήσεις σε πληρότητα, αλλά και σε πρακτική εφαρμογή για το 2017».

*Η σύνδεση του Λονδίνου με την Καλαμάτα, σε συνεργασία της British Airways με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ξεκίνησε στις 5 Μαΐου 2016.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ