Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Μέχρι 15 Οκτωβρίου οι προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Σε περιφερειακές συσκέψεις, από 20 έως 30 Σεπτεμβρίου, θα προχωρήσει το Κίνημα Αλλαγής, προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις για υποψήφιους περιφερειάρχες. Έως 15 Οκτωβρίου, με συσκέψεις σε επίπεδο νομών, οι προτάσεις για τις επιλογές στους δήμους.

Έως τις 15 Οκτωβρίου αναμένεται να έχει καταλήξει το Κίνημα Αλλαγής στις προτάσεις του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτό προκύπτει από σχετική εγκύκλιο του Κινήματος, στην οποία προσδιορίζονται οι ημερομηνίες, αλλά και η διαδικασία για την επιλογή των αυτοδιοικητικών σχημάτων.

Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο οι επιλογές του Κινήματος Αλλαγής για τις περιφερειακές εκλογές θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 20 έως 30 Σεπτεμβρίου, με την πραγματοποίηση περιφερειακών συσκέψεων. Οι αντίστοιχες διαδικασίες για τους δήμους θα πραγματοποιηθούν από την 1η έως τις 15 Οκτωβρίου και θα είναι σε επίπεδο νομών.

Σημειώνεται οτι σε όλες τις διαδικασίες, τόσο σε επίπεδο περιφερειών όσο και σε επίπεδο νομών, θα παρευρεθεί κλιμάκιο στελεχών του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο θα συγκροτηθεί κεντρικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ