Συγκλονίζει ο Πέτρος Κωνσταντινέας – Η πρώτη δήλωση μετά τον ξυλοδαρμό του

/

Εμφανώς ταλαιπωρημένος εξήλθε σήμερα το πρωί από το νοσοκομείο της Καλαμάτας ο βουλευτής Μεσσηνίας, Πέτρος Κωνσταντινέας. Η πρώτη του δήλωση στην τηλεόραση «Μεσόγειος» μετά την φασιστική επίθεση που δέχθηκε χθες (video).

Συγκλονίζει η εικόνα του βουλευτή Μεσσηνίας, Πέτρου Κωνσταντινέα, ο οποίος πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί από το νοσοκομείο της Καλαμάτας. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανώς καταβεβλημένος, αλλά και συγκινημένος, μιλώντας στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού «Μεσόγειος» εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο προσωπικού του νοσοκομείου της Καλαμάτας, στους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους, αλλά και στην αστυνομία για την άμεση παρέμβασή της. 

Σημειώνεται οτι λίγο αργότερα ο βουλευτής Μεσσηνίας εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση, στην οποία σημειώνει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσους με πλημμύρισαν με μηνύματα στήριξης. Η άνανδρη επίθεση που δέχθηκα από ακραία στοιχεία, που… νομίζουν ότι κρύφτηκαν στον όχλο, με πεισμώνει ακόμα περισσότερο, ώστε να μάχομαι ενάντια σε διχαστικά παράσιτα της κοινωνίας μας. Το σώμα μας μπορεί να καταφέρνουν να το λυγίζουν, τις ψυχές μας όμως δε μπορούν να τις πάρουν. Το μίσος φέρνει μίσος και βία. Ας είμαι το τελευταίο θύμα τέτοιων καταστάσεων που σπέρνουν τη διχόνοια μεταξύ μας. Ο ακραίος φανατισμός που υποκινείται από δήθεν «πατριώτες» μπαίνει εμπόδιο στο μέλλον των παιδιών μας. Δε μας αξίζει τέτοιο μέλλον». 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Χασάν «λύτρωσε» τον Ολυμπιακό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φυτεία και ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε στην Καλαμάτα – Χειροπέδες σε 59χρονο (φωτο)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ