Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Με στυλ «Καμόρα» η Νέα Δημοκρατία εναντίον του Πέτρου Τατούλη

Μείζον θέμα για τη Νέα Δημοκρατία και τον αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη ο επιχειρούμενος πολιτικός εκβιασμός στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Στελέχη της ΝΔ δρουν ως πολιτική μαφία και επιχειρούν να αποτρέψουν την κάθοδο Τατούλη χρησιμοποιώντας την κόρη του, Εύη.

Την πλήρη επιβεβαίωση των ρεπορτάζ του messiniapress, τα οποία έχουν αναφερθεί στον πολιτικό εκβιασμό που επιχειρείται από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, αποτελεί δημοσίευμα Αθηναικού ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της ιστοσελίδας newpost.gr, το οποίο υπογράφει η Χριστίνα Κοραή αναφέρει: «Το διαζύγιο της Πειραιώς από τον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη είναι οριστικό. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι αν επιμείνει να θέσει ξανά υποψηφιότητα δεν θα συμπεριληφθεί ούτε η κόρη του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές καθώς υπήρχε μια τέτοια συζήτηση».

Ο …αγγελιοφόρος

O πολιτικός εκβιασμός που επιχειρείται από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προς τον κ. Τατούλη δεν επιβεβαιώνεται μόνο από το πιο πάνω ρεπορτάζ. Πληροφορίες του messiniapress αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο ζήτημα τέθηκε τις προηγούμενες μέρες, σε συγγενικό πρόσωπο του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, από άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στην ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Μείζον θέμα

Είναι αυτονόητο ότι ο επιχειρούμενος πολιτικός εκβιασμός σε έναν αιρετό, εκτός από χυδαία πράξη, αποτελεί και μια βαθύτατα αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά, δε, εξελίσσεται στην …αυλή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος, υποτίθεται, ότι κομίζει το νέο στην πολιτική σκηνή της χώρας. Το ερώτημα που μένει, πλέον, να απαντηθεί είναι αν ο κ. Μητσοτάκης θα συμπράξει στον πολιτικό εκβιασμό του κ. Τατούλη και αν θα αποδεχθεί το ρόλο του ηθικού αυτουργού σε συμπεριφορές που παραπέμπουν σε μαφιόζικες τακτικές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ