Σημαντικά προβλήματα στις παραλιακές περιοχές της Μάνης

/

Στις παραλιακές περιοχές του δήμου Δυτικής Μάνης επικεντρώνονται τα σημαντικότερα προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ιωάννης Μαραμπέας.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος μιλώντας στο ΑΠΕ είπε ότι «λόγω του μεγάλου κυματισμού έκλεισαν παραλιακοί δρόμοι, αλλά μηχανήματα του δήμου εργάζονται για να απομακρύνουν τα φερτά υλικά.»

Επίσης, ανέφερε ότι «έχουν προκληθεί ζημιές σε προβλήτα στο λιμάνι της Καρδαμύλης, ενώ βυθίστηκε ένα αλιευτικό σκάφος στην Στούπα».

Όσον αφορά στην ηλεκτροδότηση, ο δήμαρχος είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «υπάρχουν διακοπές ρεύματος σε οικισμούς, λόγω πτώσης δέντρων, αλλά συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ εργάζεται για την αποκατάσταση των βλαβών», προσθέτοντας ότι «δίνεται βαρύτητα και στην αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε αντλιοστάσια.»

Επίσης, ο δήμαρχος τονίζει ότι «μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δούμε αν υπάρχουν και σε ποια έκταση ζημιές στο αγροτικό δίκτυο».

https://www.facebook.com/hugo.asphaug/videos/10218377721820695/

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μεσσηνία στο έλεος του κυκλώνα (φωτογραφίες & video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Καταστροφές από το πέρασμα του «Ζορμπά»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ευρείες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Καλαμάτας για την υλοποίηση αναπλάσεων – Οι περιοχές που θα γίνουν παρεμβάσεις [αναλυτικοί χάρτες]

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μεγάλης έκτασης και διάρκειας καλείται να υιοθετήσει ο δήμος Καλαμάτας, προκειμένου να υλοποιηθεί το