Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Απάντηση Αργυράκη σε Αποστολόπουλο: Η Μεσσηνιακή κοινωνία μας γνωρίζει όλους

Απάντηση στον κ. Αποστολόπουλο δίνει, με σχετική του ανακοίνωση, το μέλος του Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Αργυράκης.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ο κ. Αργυράκης σημειώνει: «Με αφορμή τα δημοσιεύματα του τοπικού μεσσηνιακού τύπου, σχετικά με το πρόσφατο άρθρο – παρέμβασή μου, που είχε δημοσιευτεί σε αυτόν και είχε αναρτηθεί και στο προφίλ μου στο fb, για το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και τις Περιφερειακές εκλογές και τις αντιδράσεις που προκάλεσε έχω να πω τα εξής:

Πράγματι περίμενα αντίδραση από ορισμένους στην θέση που υποστηρίζω, ότι το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ πρέπει να υποστηρίξει ξανά στις περιφερειακές εκλογές του 2019, την υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη, όπως έκανε το 2010 και το 2014.

Περίμενα όμως ένα πολιτικό κείμενο, με θέσεις και επιχειρήματα που να τεκμηριώνουν την αντίθετη άποψη, της μη στήριξης δηλαδή ξανά του Π. Τατούλη.

Αντί αυτού όμως διαβάσαμε όλοι ένα κείμενο στο οποίο ο γνωστός συντάκτης του, μπορεί να μην ανέφερε το όνομά μου, αλλά όλος ο τοπικός τύπος και τα sites με ανέφεραν ως το φωτογραφιζόμενο σε αυτό πρόσωπο, χωρίς να διαψευστεί από αυτόν.

Ένα κείμενο που αντί να επιχειρηματολογεί για την ανάγκη άλλης υποψηφιότητας εκτός του Τατούλη, με πρωτοφανή ξεχειλίζουσα εμπάθεια, επιτίθεται με ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον μου, που ξεπερνά τα πολιτικά όρια και μπαίνει στρεβλωμένα βέβαια και σε προσωπικά – επαγγελματικά θέματα για την δημιουργία ψεύτικων εντυπώσεων.

Λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να απαντήσω και εγώ με τον ίδιο τρόπο με ανακριβείς και προσωπικές αντιπαραθέσεις. Άλλωστε η μεσσηνιακή κοινωνία μας γνωρίζει και είναι γνωστή σχεδόν σε όλους η πολιτική κομματική και αυτόδιοικητική (;) διαδρομή του καθενός μας.

Εύχομαι και ελπίζω οι τελικές αποφάσεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας, να λάβουν υπ όψιν τους, την κοινή γνώμη και λογική που υπάρχει στη βάση μας και να επιβεβαιώσουν τον ρόλο και την αποστολή που επιφυλάσσουν στην ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση, που τόσο πολύ διαχρονικά στην εξέλιξή της, έχει συμβάλλει ο πολιτικός μας φορέας».

Διάβασε και αυτό: Μεσσηνία: Σφοδρή επίθεση στελεχών του Κινήματος Αλλαγής στον Τ. Αποστολόπουλο

Διάβασε και αυτό: Σάλος στο Κίνημα Αλλαγής από την επίθεση Αποστολόπουλου σε Αργυράκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ