Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ξεμπρόστιασμα Μπέζου από την Ντ. Νικολάκου

Για χυδαία ψέματα, για απωθημένα και κόμπλεξ κατηγόρησε τον διοικητή του νοσοκομείου της Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου. «Έχει μένος εναντίον της περιφερειακής αρχής επειδή διεκδικεί οικόπεδα από την ΤΕΡΝΑ», δήλωσε η κα Νικολάκου.

Σκληρή απάντηση στον διοικητή του νοσοκομείου της Καλαμάτας έδωσε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου, με αφορμή τις υβριστικές αναρτήσεις του κ. Μπέζου στο facebook.

Με αφορμή, λοιπόν, τις επιθέσεις του διοικητή του νοσοκομείου της Καλαμάτας η κα Νικολάκου σημείωσε, αρχικά, ότι οι επιθέσεις στην περιφέρεια από διορισμένους θεσμικούς παράγοντες, όπως ο κ. Μπέζος, πρέπει να απασχολήσουν τους αιρετούς. «Αν ο κ. Μπέζος», είπε χαρακτηριστικά η κα Νικολάκου «έχει μένος επειδή ως ιδιοκτήτης οικοπέδου διεκδικεί οικόπεδα από την ΤΕΡΝΑ δεν είναι δικό μας θέμα».

Στη συνέχεια η κα Νικολάκου ανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους: Μίλησε για συκοφαντία, για χυδαία ψεύδη, για απωθημένα και κόμπλεξ του κ. Μπέζου σε σχέση με την περιφερειακή αρχή. Επίσης, η κα Νικολάκου ανέφερε ότι υπάρχει «ομερτά αιρετών», οι οποίοι δεν αντιδρούν στις επιθέσεις του διορισμένου διοικητή του νοσοκομείου της Καλαμάτας σε θεσμικούς παράγοντες.

Τέλος, αναφερόμενη η κα Νικολάκου στο ζήτημα των Κέντρων Υγείας της Πελοποννήσου, ζήτημα το οποίο έθιξε ο κ. Μπέζος σε πρόσφατη ανάρτησή του, ανέφερε αναλυτικά τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει και θα γίνουν σε 15 Κέντρα Υγείας της Πελοποννήσου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Νικολάκου, καταλήγοντας, αναφέρθηκε στα προβλήματα του Κέντρου Υγείας του Βλαχόπουλου και στην έλλειψη ιατρικού προσωπικού, που είναι ευθύνη του κ. Μπέζου. Η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου ανέφερε ότι ο αγροτικός γιατρός αναμένεται να αποχωρήσει, ενώ ο μόνιμος γιατρός είναι στους Γαργαλιάνους. «Αυτά είναι τα σημαντικά προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά η κα Νικολάκου στρέφοντας τα βέλη της εναντίον του κ. Μπέζου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ VIRAL

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ