Κίνημα Αλλαγής: Μια Μεσσήνια στη θέση γραμματέα του τομέα αυτοδιοίκησης

10 Οκτωβρίου 2018

Η Ανδριάνα Αλεβίζου αναλαμβάνει τη θέση της Γραμματέα του Τομέα Αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής.

Η Ανδριάνα Αλεβίζου είναι υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στο ΕΚΠΑ, στη Γλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στη Δημόσια Οικονομία, Δημόσια Διοίκηση και Δημόσια Πολιτική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάζεται από το 2006 ως καθηγήτρια Φιλόλογος στη Μέση και Νομική Εκπαίδευση. Έλκει την καταγωγή της από την Μεσσηνία και την Καβάλα.

Γεννήθηκε στο Ίλιον Αττικής όπου και εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος Ιλίου από το 2010. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας του Δήμου Ιλίου κατά την περίοδο 2014-2017.

Είναι Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της ΚΕΔΕ και μέλος της Επιτροπής Υγείας της ΚΕΔΕ. Είναι μέλος της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επισπεύδεται η πληρωμή της επιδότησης στους αγρότες – Οι ημερομηνίες καταβολής

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας – Κύπρου και Αιγύπτου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης