Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δήμαρχος μερικής απασχόλησης και υποψήφιος περιφερειάρχης ο Π. Νίκας

Αποκλείει το ενδεχόμενο παραίτησής του από το δήμο Καλαμάτας ο επίδοξος υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη ΝΔ, Παναγιώτης Νίκας, και γίνεται δήμαρχος …μειωμένου ωραρίου!

Δήμαρχος μέχρι το τελευταίο λεπτό της θητείας του θα παραμείνει ο Παναγιώτης Νίκας, παρότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι ο κ. Νίκας θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και άρα θα πρέπει να ασχοληθεί με τα προβλήματα των 5 νομών της Περιφέρειας τίθεται ένα βασικό ερώτημα: Πως ο κ. Νίκας θα καταφέρει να ασχοληθεί και με τα προβλήματα του δήμου Καλαμάτας, δουλειά την οποία του έχουν αναθέσει οι δημότες, και με τα προβλήματα των πολιτών των πέντε νομών της Πελοποννήσου.

Δήμαρχος το πρωί, υποψήφιος το απόγευμα

Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Νίκα, προκειμένου ο δήμαρχος Καλαμάτας να επιλύσει το αντικειμενικό πρόβλημα του χρόνου, πρόκειται να περιορίσει τις ώρες που διαθέτει στο δήμο. Συγκεκριμένα, από την πλευρά Νίκα σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Καλαμάτας θα ασκεί τα δημαρχιακά του καθήκοντα μέχρι τις 16:00 και μετά θα …μετατρέπεται σε υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου!

Αν πράγματι ο κ. Νίκας επιλέξει το συγκεκριμένο μοντέλο διαχείρισης χρόνου και καθηκόντων προκύπτει ουσιαστικό ζήτημα στη διοίκηση του δήμου, καθώς η Καλαμάτα θα αναγκαστεί να πορευτεί επί πολλούς μήνες με έναν δήμαρχο μερικής απασχόλησης, ο οποίος τις απογευματινές ώρες θα απουσιάζει μονίμως.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ