Πωλητήριο στο Land Rover του Σωκράτη (φωτο)

15 Οκτωβρίου 2018

Παράπλευρες απώλειες είχε η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου το καλοκαίρι από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Αρσεναλ του Λονδίνου. Ο Ελληνας αμυντικός αποφάσισε με βαριά καρδιά, να μην πάρει μαζί του στη βρετανική πρωτεύουσα το αριστεροτίμονο Land Rover Dynamic Autobiography και να το προσφέρει προς πώληση μέσω ενός εμπόρου στη Φρανκφούρτη.

Σύμφωνα με την αγγελία πώλησης, το πολυτελές τζιπ είναι κατασκευής του 2014, εφοδιάζεται με τρίλιτρο μοτέρ 292 ίππων και έχει διανύσει 49.000 χιλιόμετρα. Ο έμπορος ζητά για βρετανικό μοντέλο 54.900 ευρώ και ευελπιστεί, ότι θα βρει σύντομα αγοραστή, καθώς πρόκειται για ένα αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση και με φουλ εξοπλισμό. Στον τελευταίο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ηλιοροφή, δερμάτινο σαλόνι, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα πλοήγησης, κλπ.

Να σημειώσουμε, ότι ο Σωκράτης χρησιμοποιούσε το τετρακίνητο Land Rover κυρίως για εξορμήσεις εκτός πόλης, αφού για τις μετακινήσεις του στο Ντόρτμουντ προτιμούσε ένα μικρό Fiat 500.

Πηγή:gazzetta.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σκουπιδότοπος το πατρικό της Μαρίας Κάλλας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Χαιρετίσματα» του Πέτρου Τατούλη στον προσωπικό του φίλο Γιάνη Λαμπρόπουλο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ VIRAL

Οι ανακοινώσεις του «τίποτα»

Γενικόλογες ανακοινώσεις, πασπαλισμένες από μπόλικο …τίποτα έχουν «πνίξει» τα δημοσιογραφικά γραφεία της Μεσσηνίας. Το …κολπάκι, να βαφτίζεται το τίποτα «πολιτική δράση», ως

Δείτε επίσης