Η… νηστική συνοδεία του Μητσοτάκη στην Πύλο

Τι κι αν τον συνόδευαν από το πρωί της Κυριακής στις επαφές του στην Πύλο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν φαίνεται να είχε ψηλά στις προτεραιότητές του το πού θα δειπνήσουν οι άνθρωποι της συνοδείας του, όσο εκείνος θα απολάμβανε το βράδυ το φαγητό του μαζί τον Αντώνη Σαμαρά, τις συζύγους τους, Μαρέβα και Γεωργία και τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα αποκαλύπτει η στήλη «Βηματοδότης» για την «περιπέτεια»των ανθρώπων που απαρτίζουν τη συνοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, κάποιος από τη δεκαμελή συνοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας στην Πύλο πεινούσε πολύ. Δεν κρατιόταν. Γνώριζε ότι το ζεύγος Μητσοτάκη μαζί με το ζεύγος Αντώνη και Γεωργίας Σαμαρά θα δειπνούσαν στο ξενοδοχείο «Καραλής» στην Πύλο μαζί με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, αλλά για τη συνοδεία Μητσοτάκη δεν είχε προβλεφθεί δείπνο. Και ήταν νηστικοί από το πρωί. Έτσι ο τύπος (το όνομα του οποίου δεν αποκαλύπτει η στήλη «για ευνόητους λόγους» όπως αναφέρει) είχε μια φαεινή ιδέα για να φάνε όλοι γρήγορα, καλά και οικονομικά.

«Γκούγκλαρε» λοιπόν στο κινητό του τη λέξη… «souvlakia» και του έβγαλε χιλιάδες μαγαζιά στην περιοχή της Μεσσηνίας. Αλλά αυτός και η συνοδεία Μητσοτάκη βρίσκονταν στην Πύλο. Δεν ήξερε τι να κάνει, πεινούσε πολύ και του ήρθε δεύτερη φαεινή ιδέα: «Γκούγκλαρε» αυτή τη φορά τη φράση… «souvlakia near us». Και ω του θαύματος, του έβγαλε ένα σουβλατζίδικο λίγο έξω από την Πύλο. Μόνον που η Google δεν πολυκατάλαβε αυτό το… «near us» και το μετάφρασε ως… «γειτονικό» ή κάτι τέτοιο και τους υπέδειξε το σουβλατζίδικο «Γιάννης ο Γείτονας», σε έναν έρημο και σκοτεινό δρόμο έξω από την Πύλο. Φανταστείτε την έκπληξη του εστιάτορα όταν είδε νυχτιάτικα να μπαίνουν στο μαγαζί του δέκα κοστουμαρισμένοι άνθρωποι και να του παραγγέλνουν τυλιχτά με μπόλικο τζατζίκι. Άσε που στην αρχή τούς πέρασε για ανθρώπους της… τρόικας και ότι ήρθαν να του ζητήσουν αποδείξεις για τα τυλιχτά. Την ίδια ώρα οι κ.κ. Μητσοτάκης και Σαμαράς μετά συζύγων δειπνούσαν στο ξενοδοχείο «Καραλής» μαζί με τον δήμαρχο Πύλου.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρίτσης: Στη βάση προγραμματικών θέσεων οι συνεργασίες στις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη φυλακή το ζεύγος Παπαντωνίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ VIRAL

Οι ανακοινώσεις του «τίποτα»

Γενικόλογες ανακοινώσεις, πασπαλισμένες από μπόλικο …τίποτα έχουν «πνίξει» τα δημοσιογραφικά γραφεία της Μεσσηνίας. Το …κολπάκι, να