Πέντε νέα ξενοδοχεία της ΤΕΜΕΣ στη Μεσσηνία – Ο σχεδιασμός και τα χρονοδιαγράμματα

/

Αλλεπάλληλες επενδύσεις προγραμματίζει για τα επόμενα χρόνια η ΤΕΜΕΣ, η εταιρεία που ελέγχει το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Costa Navarino, αλλά και το 50% του Hilton Athens.

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης της εύλογης αξίας της «Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας» (Τ.Ε.ΜΕΣ), η οποία θα απορροφήσει τρεις μικρότερες εταιρείες τις πανόραμα κατασκευαστική, Navarino Bella Vista κατασκευαστική και Ναβαρίνο Αμπελώνες, η ΤΕΜΕΣ θα υλοποιήσει την κατασκευή πέντε νέων ξενοδοχείων τη Μεσσηνία.

Ειδικότερα τα επόμενα χρόνια σχεδιάζεται η δημιουργία δυο ξενοδοχειακών συγκροτημάτων Navarino Waterfront και Navarino Bay στην περιοχή της Γιάλοβας και τριών ακόμη ξενοδοχείων Navarino Blue (δυο πεντάστερα και ένα τετράστερο) στην περιοχή του Βελίκα.

Ειδικότερα το Navarino Bay πήρε άδεια για έναρξη εργασιών το δεύτερο τρίμηνο του 2018 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2020 Θα περιλαμβάνει 51 σουίτες και 48 βίλλες με πισίνες και γήπεδο γκολφ. Το κεφάλαιο που θα δαπανηθεί για την κατασκευή τους ανέρχεται στα 65 εκατ. ευρώ.

Το Navarino Waterfront Hotel πήρε άδεια έναρξης εργασιών το δεύτερο τρίμηνο του 2018 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2020 και θα λειτουργήσει από το δεύτερο τρίμηνο του 2020. Θα περιλαμβάνει 162 δωμάτια και σουίτες και 47 μεζονέτες τριών και τεσσάρων δωματίων. Το κεφάλαιο που θα δαπανηθεί για την κατασκευή θα ανέλθει στα 75 εκατ. ευρώ.

Οι παραπάνω επενδύσεις της ΤΕΜΕΣ προστίθενται στα ήδη λειτουργούντα ξενοδοχεία και γήπεδα γκολφ στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα Westin Resort (το οποίο ξεπέρασε τις 78.000 διανυκτερεύσεις το 2017) και Romanos Resort (που το 2017 κατέγραψε πάνω από 32.000 διανυκτερεύσεις).

Πηγή:naftemporiki.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επιδότηση και σε όσους αγρότες έχουν εκκρεμείς ενστάσεις για τους δασικούς χάρτες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη φυλακή ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ροντρίγκο Ράτο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ