Διαμαρτυρία μελών της Λαϊκής Ενότητας έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Καλαμάτα

30 Οκτωβρίου 2018

Με σύνθημα «Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα» μέλη της Λαικής Ενότητας Μεσσηνίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αρτέμιδος.

Σύμφωνα με τη Λαϊκή Ενότητα, απαιτείται η επαναφορά του νόμου 4320/19-03-2015, ο οποίος προέβλεπε 1200 κιλοβατώρες το τετράμηνο δωρεάν για όσους ήταν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Άμεση ηλεκτροδότηση όλων των κομμένων για χρέη νοικοκυριών, με μεγάλες εκπτώσεις των χρεών και διακανονισμούς πληρωμής σε βάθος χρόνου. Άμεση κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και του τέλους εκτελωνισμού 5/1οοο. Άμεση μείωση του ΦΠΑ, από το 13% στο 9%, κατάργηση του ΕΤΜΕΑΡ.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απειλές από τον …εισαγγελέα Νίκα – Στην επικαιρότητα το ξεχασμένο σκάνδαλο των σκουπιδιών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κατρούγκαλος: Η συνταγματική αναθεώρηση είναι ώριμη, αλλά η αντιπολίτευση ανώριμη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης