Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Από φιάσκο σε φιάσκο ο Νίκας: Προβληματισμός στη ΝΔ από την έλλειψη συσπείρωσης

Σε πάρτι χωρίς καλεσμένους έχουν μετατραπεί όλες οι συγκεντρώσεις του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα. Ο υποψήφιος της ΝΔ, παρά την κινητοποίηση το μεταφερόμενο ακροατήριο και τη …σκηνοθεσία αδυνατεί να συσπειρώσει τα στελέχη της ΝΔ σε όλους του νομούς της Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νίκας μόλις και μετά βίας, σήμερα, μπόρεσε να γεμίσει στην Τρίπολη μια αίθουσα, η οποία χωράει περίπου 70 άτομα.

Η σημερινή συγκέντρωση του κ. Νίκα στην Αρκαδία έρχεται να συμπληρώσει την εικόνα που είχε σχηματιστεί από τις προηγούμενες συγκεντρώσεις του στην Κορινθία και την Αργολίδα, οι οποίες, επίσης, ήταν εντελώς αποτυχημένες, παρότι επιχειρήθηκε να σκηνοθετηθούν.

Ο κομματικός μηχανισμός

Όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ο κ. Νίκας έχει επιστρατεύσει ολόκληρο τον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας στην Πελοπόννησο. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, δείχνει ότι ούτε τα στελέχη της ΝΔ, πολλά εκ των οποίων δεν θέλουν να βοηθήσουν τον κ. Νίκα, δεν μπορούν να συσπειρώσουν το στελεχιακό δυναμικό της «γαλάζιας» παράταξης στο πρόσωπο του Π. Νίκα.

Το περιφερόμενο ακροατήριο

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός των άλλων, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, προκειμένου να αμβλύνει τις εντυπώσεις, μεταφέρει σε όλες του τις συγκεντρώσεις συγκεκριμένα άτομα, ώστε, τουλάχιστον, να μην υπάρχουν άδειες καρέκλες και να μην φαίνεται ότι δεν μπορεί να γεμίσεις αίθουσες λίγων δεκάδων θέσεων.

Προβληματισμός στη ΝΔ

Μετά τις πρώτες συγκεντρώσεις της Π. Νίκα, υπάρχει έντονος προβληματισμός στη Νέα Δημοκρατία για το αν θα μπορέσει ο εκλεκτός τους να έχει μια, έστω, αξιοπρεπή παρουσία.

Πλέον, στα στελέχη της ΝΔ έχουν κατανοήσει ότι η υποψηφιότητα Νίκα δεν μπορεί να συσπειρώσει τα στελέχη της, παρά το γεγονός ότι έχουν επιστρατευτεί όλα τα μέσα, από παρακάλια μέχρι και εκβιασμούς.

Από τη σημερινή συγκέντρωση του Παναγιώτη Νίκα στην Αρκαδία: 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ