Κάλλιο αργά παρά ποτέ: Με καθυστέρηση 3 ετών παραδίδεται το Σουληνάρι- Κορυφάσιο

9 Νοεμβρίου 2018

Αυτοψία στον υπό κατασκευή οδικό άξονα «Σουληνάρι- Κορυφάσιο» πραγματοποίησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών, Γιώργος Δέδες, κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψής του στο δήμο Πύλου – Νέστορος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Δέδες, ο οδικός άξονας θα παραδοθεί στην κυκλοφορία τον επόμενο μήνα, ενώ δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση των προβλημάτων που έχουν προκύψει (πρόσβαση σε ιδιοκτησίες, φωτισμός και σήμανση, αποκατάσταση δρόμων που χρησιμοποιήθηκαν από τον εργολάβο κατά τη διάρκεια κατασκευής του έργου κλπ). Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο έργο ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τον κ. Δέδε, το 2015!

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα – Ριζόμυλος: Εγκλωβισμένος στο ψέμα και στο μύθο ο Παναγιώτης Νίκας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χάκερ «χτύπησε» τη σελίδα του Νίκα στο Facebook

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης