Δήμος Καλαμάτας: Παρέμβαση Μπασακίδη για τη «γαλάζια» υποψηφιότητα

/

Με ανάρτησή του στο Facebook επέλεξε ο Νίκος Μπασακίδης, πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, να παρέμβει στα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας και της παράταξης του Π. Νίκα.

Ο κ. Μπασακίδης, ο οποίος είναι ένα από τα στελέχη της παράταξης Νίκα που θα παίξουν ρόλο στην «επόμενη μέρα» σχολιάζει τη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες, μιλάει για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες και προτείνει να ανοίξουν δημοκρατικές διαδικασίες, προκειμένου να προκύψει ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας

«Μια δημοσκόπηση», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μπασακίδης «που διενεργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, για το υπό διαμόρφωση νέο αυτοδιοικητικό περιβάλλον στο Δήμο Καλαμάτας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έρχεται να διαμορφώσει γνώμη στους πολίτες και όχι να καταγράψει την άποψη τους, αφού στηρίχθηκε σε υποθετικά ερωτήματα.
Όταν δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη και από τους ίδιους ενδιαφερόμενους επίσημα οι υποψηφιότητες, το όφελος έχει προφανώς ο άγνωστος μέχρι στιγμής εντολέας, ο οποίος θα διαχειριστεί τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης κατά το δοκούν.
Οι δημοσκοπήσεις και οι αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες, απλώς υποδεικνύουν. Όμως ο Ηγέτης Αναδεικνύεται και δεν Υποδεικνύεται.
Στις μεγάλες παρατάξεις λύση είναι το άνοιγμα δημοκρατικών διαδικασιών γιατί τα αποτελέσματα τους τα αποδέχονται όλοι. Χωρίς αυτές ο υποψήφιος θα είναι αδύναμος».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Νομαρχία, το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και το προοδευτικό στοίχημα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεσσηνία: Σύμπραξη ΤΕΜΕΣ – Τσέχων για την ανάπτυξη των γηπέδων golf

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ