Τραγωδία δίχως τέλος στη Μεσσηνία: Τρεις 15χρονοι νεκροί σε τροχαίο

19 Νοεμβρίου 2018

Σε ανείπωτη τραγωδία κατέληξε το σκασιαρχείο τριών μαθητών της πρώτης λυκείου του ΕΠΛ Κυπαρισσίας, καθώς έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο. Το συγκινητικό μήνυμα της ομάδας που έπαιζαν ποδόσφαιρο. 

Σε φρικτή τραγωδία εξελίσσεται το πρωινό τροχαίο στην εθνική Κυπαρισσίας – Φιλιατρών, στο ύψος της Τερψιθέας.

Συγκεκριμένα, από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων ανασύρθηκαν νεκροί δύο 15χρονοι μαθητές, ο Νίκος Τριαλλώνας και ο Χρηστος Μερτάι. Αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας κατέληξε ο επίσης 15χρονος Ενρίκο Μπουζάνι, που είχε διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το μοιραίο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας από τους 15χρονους, συγκρούστηκε μετωπικά με ημιφορτηγάκι, το οποίο οδηγούσε ένας 48χρονος, του οποίο η ζωή δεν κινδυνεύει. Οι τρεις μαθητές φέρονται να πήγαν κανονικά σήμερα στο σχολείο τους, το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας. Ωστόσο, αποφάσισαν να κάνουν σκασιαρχείο, προκειμένου να πάνε για καφέ. Έτσι, οι τρεις 15χρονοι, πήραν τα ποδήλατά τους, ξεκίνησαν από το σχολείο τους και έφτασαν στο χώρο που ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του πατέρα τους ενός εξ αυτών. Τα υπόλοιπα εξελίχθηκαν στη γνωστή τραγωδία, η οποία συγκλονίζει σήμερα στη Μεσσηνία. 

Οι τρεις νεαροί που έχασαν τόσο ξαφνικά τη ζωή τους ήταν ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας: 

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επίθεση Νικολάκου σε Νίκα: Για πολιτικό κατήφορο κάνει λόγο η αντιπεριφερειάρχης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σκηνές από τραγωδία στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας μετά το θάνατο των τριών 15χρονων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Κορυφαία ξένα πανεπιστήμια στην Καλαμάτα – Πρόταση της ΤΕΜΕΣ στον Δήμο για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένονται οι λεπτομέρειες επί της προτάσεως της ΤΕΜΕΣ για την ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα.

Ανακοινώνει τις αποφάσεις του για τους νέους αντιπεριφερειάρχες ο Δημήτρης Πτωχός – Στην Τρίπολη σήμερα οι Σύμβουλοι της παράταξης «Πελοπόννησος Μπροστά»

θέμα ωρών είναι πλέον η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των νέων αντιπεριφερειαρχών στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δείτε επίσης