Παραιτηθειτε κ. Δήμαρχε!

29 Νοεμβρίου 2018

Σύμφωνα με το νόμο ο Δήμαρχος Καλαμάτας δικαιούται την πρόσληψη έξι ειδικών συνεργατών, με σκοπό την παροχή αρωγής στο έργο του. Μέχρι πρότινος ο Δήμαρχος Καλαμάτας είχε προσλάβει τέσσερις ειδικούς συνεργάτες με τις παραπάνω αρμοδιότητες. Τον τελευταίο καιρό όμως, και ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου προσέλαβε άλλους δύο ειδικούς συνεργάτες. Μόνο που οι τελευταίοι δεν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο δήμο και προς όφελος των δημοτών. Αντίθετα, προετοιμάζουν και προωθούν την υποψηφιότητα του κύριου Νίκα ως υποψήφιου Περιφερειάρχη κάνοντας ουσιαστικά προεκλογικό αγώνα εκ μέρους του και προς όφελος αυτού. Φτιάχνοντας προσωπικές σελίδες στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις περιοδείες του υποψηφίου περιφερειάρχη οι εν λόγω συνεργάτες θα έπρεπε να μετονομαστούν από ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου Καλαμάτας σε προσωπικούς image maker του υποψήφιου περιφερειάρχη.

Άποψή μας είναι ότι οι ειδικοί συνεργάτες και οι υπηρεσίες του δήμου πρέπει να είναι ανταποδοτικές προς τους δημότες της Καλαμάτας και όχι για την προσωπική προβολή και την ικανοποίηση των πολιτικών φιλοδοξιών κανενός.

Γι’ αυτό είναι καλύτερα, κύριε Νίκα, να παραιτηθείτε από δήμαρχος και να ασχοληθείτε με τον προεκλογικό σας αγώνα στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δημήτριος Γ Φαββατάς

Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας

Μέλος Οικονομικής Επιτροπής

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την υποψηφιότητά του για επικεφαλής της παράταξης Νίκα ανακοίνωσε ο Νίκος Μπασακίδης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ευρωπαϊκό άδειασμα σε Νίκα για την εκδήλωση της Περιφέρειας στο Μέγαρο Χορού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

Δείτε επίσης