Ευρωπαϊκό άδειασμα σε Νίκα για την εκδήλωση της Περιφέρειας στο Μέγαρο Χορού

/

Συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη χθεσινή εκδήλωση στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας. Εκτεθειμένος ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος χαρακτήρισε την ίδια εκδήλωση «προεκλογική φιέστα». 

Συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη διοργάνωση της χθεσινής εκδήλωσης στο Μέγαρο Χορού, έδωσε δημόσια το στέλεχος της Ευρωπαικής Επιτροπής, Χρήστος Γκόγκας, ο οποίος συμμετέχει στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΕΣΠΑ, η οποία συνεδριάζει από το πρωί της Παρασκευής, στην Καλαμάτα.

Ο κ. Γκόγκας, είναι ο άνθρωπος που συντονίζει τα επιχειρησιακά προγράμματα σε ολόκληρη τη χώρα και έχει μακρά εμπειρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς είναι στέλεχός της από το 1981. «Εκτιμήσαμε ιδιαίτερα όλο αυτό που στήθηκε, καθώς και τα μηνύματα που προσπαθήσατε να περάσετε για το τι σημαίνει Ευρώπη, όχι μόνο στην Πελοπόννησο, αλλά και γενικότερα στη χώρας μας» είπε ο κ. Γκόγκας, μιλώντας για τη χθεσινή εκδήλωση της Περιφέρειας στο Μέγαρο Χορού.

«Χαστούκι» σε Νίκα

Οι δημόσιες παραδοχές του στελέχους της ΕΕ για την εκδήλωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου αφήνουν εκτεθειμένο το δήμαρχο Καλαμάτας. Ο κ. Νίκας, μόλις χθες, έσπευσε να χαρακτηρίσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση «προεκλογική φιέστα». Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση στο site του δήμου Καλαμάτας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της ΝΔ σημειώνει ότι για το …συμβάν θα ενημερωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση!

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παραιτηθειτε κ. Δήμαρχε!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

4 για τη διαδοχή Νίκα – Επίσημες ανακοινώσεις από Βασιλόπουλο, Ντίντα, Μπουζιάνη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ