Υπουργείο Εσωτερικών: 100.000.000 ευρώ για έργα στους δήμους της Πελοποννήσου

/

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία που αφορούν τη χρηματοδότηση έργων από το υπουργείο Εσωτερικών. Στοιχεία για τους δήμους της Μεσσηνίας. Η εικόνα στους άλλους νομούς της Πελοποννήσου. Αναλυτικοί πίνακες.

15.894.569 ευρώ έχουν δοθεί στους δήμους της Μεσσηνίας, από την πλευρά του υπουργείου Εσωτερικών, για τη χρηματοδότηση έργων. Αυτό προκύπτει από σχετικούς πίνακες, που δημοσιοποίησε το υπουργείο, για την περίοδο 2015- 2018.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, χρηματοδοτήθηκαν 54 έργα δήμων της Μεσσηνίας. 1 έργο από το πρόγραμμα «ΑΚΣΙΑ», 21 έργα για φυσικές καταστροφές, 6 έργα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, 2 έργα από πόρους για τους ορεινούς δήμους και 24 έργα από τα προγράμματα «Φιλόδημος Ι» και «Φιλόδημος ΙΙ».

Αντίστοιχοι πίνακες δόθηκαν στη δημοσιότητα για όλους τους νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι χρηματοδοτήσεις συνολικά αγγίζουν τα 100.000.000 ευρώ:

 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Αντίστροφη μέτρηση στην παράταξη του Παναγιώτη Νίκα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Ελληνική Λύση»: Ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου την Τετάρτη στην Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Με απόφαση του υπουργείου Υγείας: Νέα ασθενοφόρα στα Κέντρα Υγείας Κυπαρισσίας – Αγίου Νικολάου και Μελιγαλά – Γκρίνια Νίκα για την καθυστέρηση και την …επικοινωνία

Είκοσι νέα ασθενοφόρα εντάσσονται στο δυναμικό των Κέντρων Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μετά την υλοποίηση εκ