Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δήμος Καλαμάτας: Αντίστροφη μέτρηση στην παράταξη του Παναγιώτη Νίκα

Λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία στην παράταξη Νίκα, για την ανάδειξη νέου επικεφαλής του συνδυασμού, δεν υπάρχει σαφές προβάδισμα για κανέναν από τους 4 υποψήφιους. Στις 6 ανοίγουν οι κάλπες. 

Στις 6 το απόγευμα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες που αφορούν την εκλογή νέου επικεφαλής της παράταξης του Παναγιώτη Νίκα. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ο.Ε.ΒΕΣ και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 22:00. Το εκλεκτορικό σώμα αποτελείται από 53 άτομα (Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και οι εκλεγμένοι Πρόεδροι και εκπρόσωποι κοινοτήτων που προέκυψαν από τις εκλογές του 2014) και αν χρειαστεί θα υπάρξει και δεύτερος γύρος ψηφοφορίας. Οι υποψήφιοι για τη διαδοχή Νίκα είναι ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Νίκος Μπασακίδης, ο Παύλος Μπουζιάνης και η Παναγιώτα Ντίντα.

Οι προβλέψεις

Παρότι βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν την εξέλιξη της διαδικασίας ακόμα δεν έχει καταγραφεί σαφή τάση στο εσωτερικό της παράταξης Νίκα, που να δείχνει νίκη του ενός ή του άλλου. Είναι σαφές ότι στην κούρσα της διαδοχής υπάρχουν υποψηφιότητες που βρίσκονται πιο «μπροστά» από τις άλλες, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τον νικητή με σιγουριά. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ