Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Λάσπη του Παναγιώτη Νίκα προς πάσα κατεύθυνση, αλλά χωρίς ονόματα και διευθύνσεις

Ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφέρθηκε σε «πεντασέλιδη κατάσταση με μέσα ενημέρωσης σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου που χρηματοδοτούνται», χωρίς να κατονομάζει τα διαφθαρμένα ΜΜΕ και τους διεφθαρμένους πολιτικούς και δημοσιογράφους. 

Επίθεση εναντίον του συνόλου των ΜΜΕ της Πελοποννήσου εξαπέλυσε σήμερα ο Παναγιώτης Νίκας, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Καλαμάτας, σημείωσε: «Όταν αγωνίζεσαι για να προσφέρεις στα κοινά προφανώς δεν πρέπει να κάνεις ενέργειες που από κάθε άποψη βλάπτουν τα κοινά. Πώς θα υπηρετήσεις το κοινό συμφέρον όταν ας πούμε χρησιμοποιείς τρόπους και μεθόδους που είναι κατά του κοινού συμφέροντος; Μια μέθοδος είναι μια πεντασέλιδη κατάσταση η οποία αναφέρεται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου που χρηματοδοτούνται. Δηλαδή μια προσπάθεια χειραγώγησης του κοινού με αυτόν τον τρόπο, με κρατικά και με ευρωπαϊκά χρήματα». Συνεχίζοντας την επίθεση του στα ΜΜΕ της Πελοποννήσου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μίλησε για «προσπάθεια χειραγώγησης του κόσμου, η προπαγάνδα με χρήματα της Ε.Ε. ή με χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού είναι μια ευθεία παρέμβαση στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης».

Λάσπη στον ανεμιστήρα

Εκείνο που ξενίζει στις σημερινές αναφορές του Παναγιώτη Νίκα είναι το γεγονός ότι δεν δημοσιοποίησε την «πεντασέλιδη λίστα διεφθαρμένων ΜΜΕ», προκειμένου οι πολίτες να γνωρίζουν τα Μέσα Ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους, οι οποίοι είναι διαφθαρμένοι. Ο κ. Νίκας «τσουβάλιασε» όλα τα ΜΜΕ και όλους τους δημοσιογράφους της Πελοποννήσου, δείχνοντας ότι δεν σέβεται τον κόπο και εκείνων που του ασκούν κριτική, αλλά και εκείνων που βρίσκονται στο πλευρό του. Επίσης, ο κ. Νίκας δεν κατονόμασε τα πρόσωπα ή τον πολιτικό φορέα, ο οποίος, κατά τον ίδιο, μοιράζει χρήμα σε ΜΜΕ και δημοσιογράφους, ρίχνοντας λάσπη προς πάσα κατεύθυνση. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ