Απαντήσεις από Νίκα για τα σκουπίδια της Καλαμάτας ζητά η Περιφέρεια Πελοποννήσου

/

Στο προσκήνιο έρχεται και πάλι το μείζον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Καλαμάτας. Απαντήσεις από το δήμαρχο Καλαμάτας για την κήρυξη της πόλης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά η περιφέρεια Πελοποννήσου.

Απαντήσεις από το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, για το θέμα της παράτασης της κήρυξης της Καλαμάτας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητάει η περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, με επιστολή του προς τον κ. Νίκα ζητά απαντήσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Καλαμάτας, προκειμένου να προωθήσει το αίτημα για παράταση της έκτακτης ανάγκης, το οποίο έχει καταθέσει ο δήμος Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, οι απαντήσεις που καλείται να δώσει ο δήμαρχος Καλαμάτας αφορούν το λόγο για τον οποίο ο Δήμος πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, από τη στιγμή που η δημοτική αρχή δηλώνει ότι η διαχείριση των σκουπιδιών στη Μαράθολακκα γίνεται με νόμιμο τρόπο, ενώ επιλύθηκε και το ζήτημα του προσωπικού καθαριότητας. Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη κήρυξη της Καλαμάτας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λήγει στις 7 Δεκεμβρίου. 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής: Στις 5 καλύτερες ομάδες του κόσμου η καλαματιανή «bitbot»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όχι «παιχνίδια» στο θέμα της λύσης εταιρειών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ